udag

idag är vi i sundsvall coh så äre baraa

tja2

jag ahr fått köldskador och överväger ide.
men nej jag ska till kågevägen coh vara med tjejer.
har fan aldirg känts så långt dit, känns typ som att jag ska gå till boliden
hoppas kvällen är värt det
puss

tja

nu äre iallafall så att karre åker hem till kurdistan eller var han nu ska. som ändå synd om han fast jag mest hela tiden hatat han mest i världen och ville betala någon för att skjuta han. calles kommer då blit lite tystare lite lugnare och lite segare


föresten så ska jag på jobbet nu och fattar inte varför det känns tvåhundra gånger jobbigare att stiga upp på en lördag, kasnke för att alla andra får sova då men. fest ikväll enligt hanna och anna, jag vill gärna bara dö i min säng eller något liknande men testa säga nej till dom tjejerna. jag och huggge K ska iallafall se Madagaskar 2 idag när jag slutar och det sdka bara bli kuuuuuul

he he hej

tja idag har jag jobbat, tror fan jag aldrig har gjort så lite på jobbet någongång. Igår iallafall på jobbet så gick det sönder en avlopps ledning, anders gick ner till frysen sen märkte han att dett regnar i "bankabanka" och visst fan gjorde det de ´var blött uta helvete och allt fick slängas kanon jag passade på att bada.

ikväll har jag chilla en timme på olles sett lite hockey coh gängat med reb dennis fia mfl. Reb har iallafall tappat bort sitt pass och hon åker (får se om den saken) till egypten imorgon. Så hon och dennis ska upp med tuppen köra till ume och försöka fixa ett provisoriskt pass som kostat 1000krrrrrrrrr. var någon förvånad att detta hände rebecka ? hahaha nej,

sen såg jag bio med hanna anna ( som hade med sig hela ume, iaf anna) erika stina och lina. åre gänge nästan KUNG.
bion var så jävla bra den var tillochmed så bra att jag ahde en oöppnad cola och oöppnat godis när filmen var slut, och hej det är lisa karlsson och allt jag ska äta tar slut på en sek.
och så har jag hittat min kille, skiter fan i om det blir så att jag får dela han med miljoner andra

festikväll





o puss

jag hittar mer tjocka killar än softa katter

tjena tjejen




ikväll är de branch och vi börjar chilla hos mig med glöägg candy skumtomtar russin och pepparkakor, snart bäre av till carlviktors och sedan vidare till balla ballen. yo fo sho.

typ godjul

tja
jag är en tjej på  18år
jag får besök om typ en min det ser ut somhell och jag måste diska.
Jag måste diska alla satans stora glas som hanna annahell och lisa druckit ur och dom är så stora att diskborsten inte når ner. BALL
sen är det snö kalas ute, jag cyklar lika vingligt som en full farbror.
fast det är ändå frid och fröjd för njag ahr varit på stan med ett gäng och skaffat julstämmning så nu har jag tänt ljus
kyss

chicks på carls V




signat "bloggknugen"

jäpp

ja jag kom nyss hem från jobbet och ska vara där om exakt 7timmar för att stanna där igen i 12timmar, kung.
annrs har jag hängt med 3chicks som är kung
gónatt

ikväll....

... säger jag bara hata anders kompisar


hej vän

jäpp jäpp åre på nyårs puss på den

04-06



onsdag

tja
vaknade i boliden sov lite så moffe fick skjutsa migg till 5väga.
var på jobbet lite för tidigt, soffan var hemma och sjuk och hanna snackade med köksbordet.
bankdosan kom kring 1 och var helt värdelös ville bara kasta i väggen, vi jobbade ensamma han och jag ikväll.

Kan berätta lite om bankdosan han är äldre än mig, 2meter lång, ser hård ut (piercing i brynet) och gillar snus/öl.
Förstår ni hur lätt det är för mig att titta upp på han (typ upp i taket) och säga till han nu så ska du städa frysen eller nu ska du hacka diska eller nu får du gå och äta. HAHAHHAhahahahHAHAhah alltså det känns så fu fu fu jävla fel att bossa, han blir arg och snäser och då äre meningen att jag som då är "lärare" att säga till han att nu gör du som jag säger.hahahaha alltså jag jobbar hellre ensam och låter han fika i 8h.

sen äre lite trist att inte bo hemma för det är ensamt och så äckligt jävla tyst

tråkiga tisdag

Jäpp

idag har bankdosan och soffan varit osams mest för att bankdosan tycker att soffan är lat, sen har dom pratat om att öl -"efter första klunken känner man bara OH YEAH". HAHAHAHAHAHAHHA
sen så sa köksbordet hejdå

gomorgon

längesedan jag var så här pigg? har forttarande funderingar över varför det alltid spelas lady gaga på morgonen såhär kring sex har hunnit vara både poker face och just dance, efterfest?

jag

jag sover inte fast jag borde
jag ser på south park fast de är fan skit
jag har på mig sockar med får jag hatar sockar
jag har en tallrik med en köttbulle på tvbordet
jag har noll kr på kontot
jag orkar inte med 3praktikant klockan 7 på mogonen
jag får sämst humör då
jag har ingen katt fast jag älskar dom
jag har inte gula faran hos mig
jag tror någon kommer kasta han i älven

inhandlat


istan

Tjejen här är i tillbaka stan och det firas
med kyckling tacos och fett imrgon
!

röj

börjar sju, ni vet sju som i s(k)ju(T) mig.
lax och kroppkakor
inte sugen

har nya fräscha jävla nit pjuks
vill ha på mig
jobbar jämt
blir nog till jul
värt då ärom omoderna

en tvbänk
skallen på golvet
sen darru lite i tvn
och då blire mos
mycket bättre än hanna
hon vill bara hänga sig i duschen (orginellt)

tre praktikanter på calles
en en lika bred som min soffa
den andra pratar lika mycket som mitt köksbord
den tredje försvinner lika ofta som min bankdosa

så var man hemma

ryanairbrinnandetågspårslutpengarpåkontotmulberryredbulvodka1.5£wasabistarbuckstoffynutcreamprimark4våningstopshoppicadillycir
cus
thezoobarkusinerredhaträddaskäldpaddoriCostaRicatescojellyb
eans
nintendoDSstanstedblackcabaftershockblåpringlesskor


tisdag


2sek från h&m

idag har jag sovit lika länge som jag alltid gör sen drog jag ner på stan och satan så fin det är här vilka små gränder mysiga hus och kullerstens vägar. Iofds ligger husen nästan på vägen och alla ser in i fönstrena. MEn sak samma skellefte är fan en rå ful stad, snyggaste vi har är parken och där hänger det bara massa pundare. kanske inte fångade det mysigaste på bilden men det gick som inte.

falun

sho bro efter många om och men så är jag framme, missade som väntat tåget i gävle och fick ta ett senare men visst gick det bra. chillade på tågstationen i gävle med en kille från kalmar som hade hängt i lumpen och skulle bli polis fräschaste jag sett på länge dock var han argakillen eftersom att han missade anslutings tågen.
 godnatttt


baaaaaall

nu blire resan dubbelt så jätte jobbigt när det brinner på rälsen och vi måste stå jätte super stilla. turen kmr förmodligen missa nästa tåg. kyl banan bara jävligt fort banverkeeet.
http://gd.se/nyheter/blaljus/1.227759

love att resa i 200000h


hej tjo och klackarna i taket

När vinet glöder i de fyllda glasen
och vi börjar bli i gasen
då lossnar tungans band
Vi som gått omkring vart så blyga
vi slutar upp att smyga
modet kommer efter hand


Hej, tjo och klackarna i taket
nu visar vi helt naket hur modiga vi är
Inga ord kan bli för stora
vad har jag att förlora
Så är det med det!


Senare när berusningen har lagt sig
och det som jag har sagt dig
verkar ganska meningslöst
Då undrar jag över hur du ser mig
man får se upp hur man beter sig
och då skrattar jag nervöst


Mitt hjärta har en frusen inneboende
med pajat självförtroende
som inte mår så bra
Hon plockar fram allting
jag gömmer minns allting jag glömmer
Hon säger att hon är jag


Sundsvall

Lämnade just sundsvall så nu chillar jag i tåget. När jag satt och väntade på tåget så försvann min dongel helt spårlöst, givetvis trodde jag någon hade tatt den men HAHAHAH fick jag för medans jag satt och pratade med the phone house i tele så hittade jag dongeln i min chipspåse, oväntat.

tja

sitter på bussen påväg till sundsvall nu ohc det är rätt ball, vi lämnade just umeå och jag fatttar inte hur alla tåg kassörer eller vad de nu är alltid glömmer bort att ta betalt av mig. Vi bytte såndär kassör i umeå så då fick jag betala mellan umeå och sundsvall istället för skell-sundsvall, rå väärt. Sen är bussen alldeles för sen så jag hoppas bara att jag kommmer att hinna med tåget vilket är tevksamt, men bussjävlen ska fan få köra i 240km/h för jag måste hinna. Nu ska vi se en kanon film...... järnets änglar.

cyppe


london calling

Jag tror jag har packat allting men är nog snarare ingenting, får ju ta med sig en mängd  vikt på planet när man flyger med ryan air. Är helt sjukt taggad på buss/tåg resan som startar klockan 06,50 imorgon bitti, har laddat mobilen full med gavve och annat så det blir lite lättare att sitta still i tusen år.

bloggar nog från bussen imorgon men batteriet kommer nog räcka ungefär till lövånger om jag har tur.

dumma anders


godafton

Ja då var man i boliden åter igen, typ skönt fast der suger att alla sover innan klockan 11, eller iofs är olle vaken men han är då inte hemma och om han var det skulle han hellre chilla med datorn än med mig. Tror i alla fall att jag nyss gav skräpet mardrömmar - vi sover i samma rum han och jag så jag gick och pussa han god natt osv sen satte jag på spiderman 3 (?!) och då gömmer han sig under kudden och springer i 270km/h till mamma.

Sitter och mår lite halv dåligt över att det inte är fest med brudarna ikväll men iofs kommer dom nog må hel dåligt imorgon bitti när jag kommer må halv bra. Skälet till att jag chillar hemma istället är ju för att jag skulle packa/fixa innan jag far till falun/london - Har jag gjort det? No no no. Det ända jag har gjort är att ta resväskan till lägenheten, värt när jag, får firrare imorgon dock har jag inte ett plagg rent, en aning var jag har något (spec bankdosan som är väldigt viktig), ingen koll på när var och hur jag far.


Wish me goood luck


fre


de ärom här som får mig vilja till boliden

gokväll

Dom som jobbar på resia suger. PUNKT

Har jobbat ikväll som alla andra, det var kul att jobba idag allt gick som på räls och de var inge jobbigt. Sen vart det like folk så då fick jga och sofie för oss att göra lite jelly shots, hahahaahhaha kan ju säga att de första blev inte mycket till shot utan med en alkohol studsboll men dom andra blev typ braaa. Skulle vara kung att ha sånna på Calles dom är ju rå värda smaka godis coh sen blir man full, så fårväl se om de dyker upp. yupp yupp


finvädre


"god"morgon igen

Eftersom grannen spenderade hela jävla dagen igår med att riva sitt place så tänkte jag det borde fan inte gå att riva mer så jag borde få soa ut idag, men visst fan fanns det mer att riva .Älskar att vakna upp av ett OERHÖRT högt borr jävla ljud.
Funderar på att gå ut och gå en sväng men vi ser vad som händer med den saken.

hustomtar/tjuvar

jag tror seriöst att halva min garderob gått upp i nån jävla rök, mina svarta stupisar med dragkjedja, mitt favvo tub top från london, rå bra bh från primark, mina mörka jeans, min svarta magtröja från cheap monday och då¨har jag bara börjat, är inte detta sjukt så säg antingen äre hustjuven eller så har jag lånat ut det och kommer inte ihåg till vem, snyff snyff snyff linne

obama

Min relation till mitt jobb är som underlikg det är typ en hatkärlek. Jag hatar arbetstiderna, den dåliga lönen, stressen och bråken. Men samtidig så finner jag ändå någon slags ro och känner mig underligt nöjd när jag står där och gör bönsallad. Det ahr blivit min andra familj där på calles, de är ju de människorna jag träffar mest, snackar med oftast och blir oftast irriterade på. Jag älskare fast jag hatar de.
 


sovmorgon

Var uppe länge igår och fäöljde valet tänkte vad fan jag har ju en gigantisk sovmorgon imorgon så jag kan skita i att lägga mig i tid, vilket jag ockå gjorde med en sak som jga fan inte visste om var ju att den jävla jäveln som bor över mig håller på att riva sn längenhet och har gjort det sen 9 i morse och håller fortfarande på, fattar inte hur fan man kan borra så jävla länge. HAr lust att gå ut coh kasta körsbärstomater ( det ända som finns i kylen) på han rutor tills han slutar.
Eftersom att han har stört min sömn så ska jag fan ha Rave hör någonkväll coh störa hela hans natt HA.
ska ta gula F och fara och hämta min svarta nu hoppas bara den finns kvar annnars ska någon dö.


ragg i ume

"you don't know what you got till you missig it alot"

Tja jekksta skicka nyss en låt till mig..
Den handlar om att man inte uppskattar det man har tills man inte har det längre. Såhär en kväll med lite snapps och julbord i magen ensam i läggan börjar man tänka på gud vad man saknar vissa studer.
Här är några studer.

- Auktionen. När vi gick i si så där 4kanske såfor vi alltid hem till mig efter skolan jag unn sandra julia mfl. auktionen var ungefär samma sak som mellanmål. Jag var den själva "autionären" och jag stod och kikade in i kylskåp/skafferi och kollade om det fann nårga goda och äckliga saker sen hittade jag på ett namn på saken, jag utsåg typ en falukorv  som kunde bli shosho och då fick de andra så kallade budarna bjuda på de som dom inte vissta vad det var, sen var domtvungen att äta det även om det var en möglig gurka. Att jag var autionär varje gång var absolut inget konstigt för inte fan var jag så dum att jag riskerade att äta något äckligt de fick dom andra göra vare sig dom ville eller ej.

-7små. De kommer jag alltid vara en av de 7små/kackerlacka. Vi kastade ägg på alla möjliga, snodde julbockar coh granar som sedan fästes i toppen på skolans skorssten. Vi spelade 64 i erikas källare och jag sög alltid mest av alla. Vi hatade alla trasdockor mest för att dom vann över oss i lucia cupen tror jag. Och något vi alltid kommer minnas må vara våffeldagen.

- Strejken i 7an? Det var på vår treminen i slutet av maj som alla vaktmästare och mat/städtanter strejkade i 2v. Vi som gick i boliden vi hade tur vi för det var vår vaktmästare som låste upp skolan så vi fick ledigt i 2v. Eftersom att det var vår och började bli varmt så spenderade vi ändå våra lediga dagar på skolgården och spelade basket. Det var alla från 7år till 20 som var där coh hängde samma gäng varje dag med basket matcher, alla sög men det gör inget. Bara glada miner det var ju vår och vi fick 2v extra lov. Sen har man väl aldirg haft roligare än när man gick högstadiet.

- Åren i ursv. Jag och evve mfl. chillade alltid i ursv när vi gick i 7-8an,  vi sänkte alla möjliga häxblandningar vi hittade i morsfars barskåp eller ringde monstret som kunde köpa ut alldeles för mycket alkohol, som vi senare smugglade ner genom källarfönstret. Vi visste aldrig vart vi skulle men det slutade alltid med att vi var någonstans där vi inte kände någon emn var ändå bästisar med alla. Eftersom att evve hade sitt rum i källaren så kunde vi komma hem när vi ville och det slutade ofta med att man tog första morgon bussen hem från stan som gick klockan 6.50. Då hade man ofta chillat på någons utemöbler alldeles för länge eller gömt sig i lekstugor.

- Malta 2005. Språkresan jag gjorde när jag just gått ut nian är bland det bästa jag gjort i hela mitt liv . När man satt på planet ner till sthlm blott 15år gammal så  kändes det inte speciellt spännande och jag tänkte mest på solen där nere. På arlanda så träffade jag en av de bästa och ärligaste människorna som jag stött på Erica Holm från Norrköping, hon reste också ensam, när hon berättade att hon skulle bo hos madam mariesell så sare som bara klick och de var meningen att vi skulle var homeeeiis. Vi hoppade in med madam i bilen och hon visade oss en lägenhet som vi skulle få ha i de 3v, ända regeln var inga pojka på rummet annars fick vi göra vad vi ville. Reglerna annars var hemma innan 10 och ingen alkohol. Men vi söp varje dag och jag trodde jag var dum i huvudet för jag blev så slö. Vi ramlade runt på kullerstenarna och körde beach partyn långt in på morgonen käkade fisk burgare på burer king och hatade alla malteser.
Sen kom ju dagen man skulle hem, planet gick 4 på morgonen coh det var inte nykter på planet så jag sov hela resan hem. På arlanda stog morsfarscoh brorsss och väntade och tårarna flöööööööög för att fan vad man skulle sakna de människor som man lärt känna.



juuuust dance



novsämre

idag suger bara allt för jag bor i norrland där det är mörkast i världen dygnet runt och inte ens en grad varmt.

RSS 2.0