enskede

Olaaaaaaaaaah!
idag var jag pigg och var uppe före klockan 8, spela lite DS med brorsan, tog bussen och sen kom hanna. Nu har hon gått och jag ska se på världscupen och vm sen ska jag jobbar på calles coh dit kommer massa brudar när jag slutar. Det blir kanon och jag ska upp klockan6 på lördag morgon, mänskligt? Imorgon äre tjejmiddag hos sofie som gäller, ska bli trevligt att träffa tjejerna som man inte sett sen studenten ( de flesta iaf.) nu ska jag städa igen, blir som aldrig färdig städat hemma hos mig. Date med hjo 14,00 med kafffe jo


juni2008


jag+hugge+skidor=flänn

Idga har vi varre i stan och köpt nya skidor till hugge. Dock glömde vi köpa stavar märkte vi när jag och han skulle ut och åka lite på gården för att testa. På vår gård har vi som en backe som lutar lite och vi skottar upp all snö där, så toppen av backen är som hård av all packad snö, bra. Hugge for ner först men fick sig inte upp så jag tänkte åka ner och hjälpa han att komma upp. Men nej nej iställer for jag i världens fart ner för backen (ingastavaringetstop) och ramlar baklänges raklång ner på rygg bryter av mig fötterna osv, sen när jag ska ta mig upp sjunker bara händerna + överkroppen bara längre och längre ner för det är så jävla lite snö ute. Pjäxorna är fulla med snö liksom mitt syggslut, fuck vintern. Inser att jag aldrig kommer få mig upp så hugge ska komma och hjälpa mig men han fastnar med skidan bakochfram som man kan göra med skidor ibland. Båda har ont och skriker på morsfars i typ 20min innan fars kommer ut och gräver fram oss. Så om någon sett två skidor i vädret och hört skrik på mamma på storgatan 54 vare ja, tack för hjälpen.

nu ska jag duscha och kanske åka lite skidor
.p.s. det var iallafall sol

gamPIC

bite me



Har jobbat idag och de var lika kul som varje dag man jobbar med herr anders det ända som lyste upp min dag var vår nya vatenskrapa. Sen kom två fantastiska arbetskompisar, Sofie och Sofia, vi gick och köpte godis på ica for hem till mig och snacka lite skit såg Linas kvällsbok som ingen av dom sett tidigare?! Testat kläder och bikinis har vi också hunni med. Men nu harom fare och kvar är jag i bunkern med 245st tomma godis påsar känns de som ont i magen har jag också och inte är jag trött och inga pengar har jag. Rackarns vad trist. Katten Gustaf har dock lyst upp senare kvällen och vare snuttig. Sitter och små gluttar på 2/1men MEN nu ska jag hel gluttta på det.
SE YA
eller schlong mother fucker som rebecka skulle skrive;)

go´morron

Sitter på mitt golv med lappen men vill hels ligga i sängen och ba sova men de gå int för jag ska upp på jobbet. Hade kanske kunnat sitta med lappen i soffan men de gå int där ligger hanna och ba sover. Kanske hade jag kunnat sitta vid köksbordet, nä de gå int för jag har inge köksstolar. Igår skulle jag och hanna köpa mini bubblizzz men det slutade men 2påsar minibubblizz, och en bio, Valkyria. Det var jag+hanna och 2oervhört vackra killar i bio salongen. Filmen var segstartad så hanna somnade och sov ungeför 1,5h, värt, hon tyckte filmen sög. Jag tyckte den var Ok iochförsig såg jag de 1,5h hon sov men.

v.11 tar vi ett första ytte pytte steg till vad som ska bli ett stort steg i sommar.


Var det fest igår? JO 20ÅRS FEST


Congrats!


1 2 3 4


trix


Idag har jag färgat håret igen och nog blev jag ljus nog, lite med lisa av mig nu känns de som även om jag trivts i de mörka, danke sandra! Tog bussen till hanna och lagade en smaskig pasta sås. Sen har jag lärt mig ett trix idag tog 2sek i hannas kök trodde jag sen när jag skulle visa trixet för hanna och sofiaAL så gick de inte allt för bra de blev typ en eldbomb i en cubeflaska och jag brände 2 fingrar som jag sedan kylde ner med ett packe fryst köttfärssås. De e de som hänt idag, sen skulle jag gärna vara i leksand just nu i veckan.

-27grader

idag är norrland bättre än vanligt. Man blir så otroligt glad när man kollar på termometern och den visar 27 friska minusgrader. Med andra ord vill jag aldrig sätta min fot utanför lägenheten igen men de går ju inte. Hanna ringde just coh var ledsen för hon var på skolan coh var tvungen att gå till mig utan mössa och vantar, tycker synd om na.

geme en tusing eller nå så fåru den strl 36 typ



kmr ni ihåg inlägget nedan som handlade om att jag ville skära halsen av alla som snackade om plugg.
kolla vad jag fick av mamma på alla hjärtans dag:
"Happy Valentine!
Din alla hjärtans dag
gåva en test på högskoleprovet!
Puss Ma o PA"

Exakt vad jag ville ha förstår ni.

bite me

har varit tröttast i stan idag och fått nya prao elever på jobbet det är alltid lika kul. Annars har jag vare på ladan och sett hockey och imorgon ska frillan fixas. cya

sorry för updat

Sorrry matees men jag har haft ritkigt fullt upp i helgen och har inte ens haft en tanke på att öppna datorn. Den här helgen har varit den bästa/roligaste/kingligaste/sjukaste helgen någonsin. Allting egentligen beroende på att mello is in town. Fredag morgon började tidigt av upplockning av  herr fredde på flygplatsen, visade sig dock att de ej var någon av herrarna på bilderna nedan. Sedan bare av på jobb i mellotältet, det var helt ok och helvete vilket härligt gäng de är som åker sverige runt. Efter de skulle jag på kalas hos farmor men då ringde Sofia AL och då bar det istället av i världens fart upp till ladan där vi skulle fixa mat åt artisterna? helt okej och mycket  trevligt, dom fick sin mat och sen vare fest jo de vare. Blev mellotältet och calles och som avslutning en efterfest på hotell Victorias Café - allt va king. Pigg som en nötkärna på lördag morron bare av på tältet för lite jobb igen. Fick en ros av en snubbe, snuttit. Direkt efter bare av på calles och nog fna märktes de att de var 14feb för alla jävlar skulle käka. Fest? jovisst efter jobbe vare ös medvetslös iiiiiiiigen. Grabbarn var bara king king king. Avslutade även festen på melodifestivalens efterfest på scandic med AL ocg HEAT på dansgolvet. Nu på söndag hare vare stor chillar dag med skidor i alla dess former, annars mår man som en jude från ett arbetsläger, ser även ut som en.


vem är fredde?

jag ska hämta fredde imorgon men vet inte vem det är..
är det här fredde?
eller är det här fredde?
eller kanske det här?

festligt

idag var vi några tjejer och "festade" till det rejält på mellotältet

framtid

Den som nämner orden högskola, högskoleprov, utbildningar  och komvux i min närhet nästa gång kommer jag med glädje att sticka kniven i för sju i helvete så förbannat otroligt less jag är på detta tjat av nära och kära..


21minus

Imorse var det relativt varmt ute. Men nu är det endast minus 9,5ute och jag har nyss vare ute med mor min på en promme. Det är sjuk hur nöjd och glad man blir av lite sol, fast även blind. det får faktiskt nästan vara så här mycket snö ute så länge det bara är sol. Färgade ju mitt hår igår de vart fint men inte riktigt som tänkt så ska dit coh dra i lite mer slingor i början på nästa vecka, skulle egenligen göra det idag men inser då att min hår botten inte pallar det just nu.

aningen redhead

vinter

Idag är det en sju helvetes fin dag ute. De är lika bra som igår strålande sol och vindstilla. har just varit ute på en promme med morsan och hugge och nu vill jga bara fortsätta vara ute. Men vad ska jag göra ute? Gå ensam? Kanske bygga en snökoja eller leka? Det suger att man inte var 8år idag, det hade varit så mcyket roligare.

snyggt


så här läcker är man i boliden

Idag har jag vikt min garderob och det var inte de roligaste tog 2år och sen fick ändå inte kläderna plats någonstans. Sminkade mig på mus och jag har aldrig trivits i kajal och gör det fortfarnade inte och lär aldrig göra det. Någonting som är typiskt mig märktes under sminkningen, hon sa -titta upp i taket. Vilket jag gör i en sek möjligen två sen måste jag kika ner för att jag inte får hela tiden säger hon -titta upp i taket. Jag kände mig som 5 år.

tisdag

Har städat min lägenhet, eller vikt kläder det är helt sjukt så mycket kläder man har fast ändå har man ingenting att ta på sig, värdelöst. Nu har jag iallafall tagit mig en dusch och ska bege mig in till city, först sminkning på mus ( behov av nyss smink lika bra att gö sminkningen). Sedan bär de av till Boliden om nu inte samhället snöat över som inte är helt omöjligt.

någon..

.. som är sugen på en balklänning? jag ska som inte dit i år

tempus fugit - det går jävligt fort



mäkta stora mäkta bruna mäkta söta mäkta kul och mäkta längesen

01,29

 

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?

5. cykel jobbe frysen hem farmor
Vilken svordom använder du mest?
fuck you jag kör engelska

Äger du en iPod?
hittade en, en gång i london så japp, fattar dock ej

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
kan man erkänna att den är på 11,00?

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Vann jag 25spänn? en ny lott

Vad åt du till middag?
Jag har ätit chips vid middagstid 

Kan du vissla?
Det vet nog alla, ingen på jobbet kan ha missat.

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Har aldrig varit så säker på döden som när jag åkte lilla bergochdalbanan på Lisse

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Jag bor i skell?

Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
CK är gigantiskt

Är du blyg inför det motsatta könet?
Onykter? absolut inte

Vilken film kan du alla replikerna till?
Saltkråkan kan jag allt om, väck mig 4på morgonen så ska du se.

Hur många stolar står kring ditt köksbord?
Ingen, mamma tog dom i julas och har ej fått tillbaka dom.

Har du en stationär dator eller en laptop?
Orka sitta upp
Har du någonsin dejtat någon av en annan ras?
Jag känner en som har dejtat en shrimp

Vad har du för väder?
Väder? jag har snö ända ovanför ögonen så jag ser inte vädret

Gillar du att flyga i flygplan?
Det går bra, de som pratar med mig efteråt tycker inte de går lika bra.

Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv?
Onykter? säkert

När sov du senast på golvet?
Typ förra veckan, hann inte paxa soffan.

Vilken är din pappaas hemstad?
Svärdsjö, dalarna är kingkingking

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
254typ

Äter du frukost dagligen?
vad är det?

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
rebell

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
för gammal

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
ahhaha  ni som brukar läsa bloggen, vad tror ni?

Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Karwan, har gjort mig arg för livet

Vad var det senaste du åt?
Chips? äre ovanligt

Gillar du senap?
Loooooove if, kan äta en sked nu,

Skulle du säga att du är trendig?
Är spendrups inne?

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Nä. jag suger själv på det

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Nä men kött är inte min favvo längre.

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Måns Karl Karlsson why not


alpina vm


svenskarna alpina vm är lika roligt som att gräva sig igenom en 24meters snöhög. åk hem nu.

Ikväll har jag cyklat fram och tillbaka till sandra och jag har seriöst fått köldskador på kinderna, eller iallafall sjukt torr hud. nu chillar jag med en macka med ost smör och gurka. SEN när har jag ätit en macka i min lägenhet, är nog första gången, hannaj har dock gjort det tidigare. Många tror att eftersom jag jobbar som kock så borde jag laga mat hemma, äta lunch middag kasnke frukost. hahahah ack så fel. Har helt seriöst aldrig gjort något mer avancerat än spag och köttbullar här. Varför inte? Jo det är rätt ball att laga mat till sig själv, det är rätt ball att diska, det är rätt roligt att laga mat i mitt kök. Men jag vill laga mat och har massa ideér men då vill jag att någon fler än jag ska äta så tjejer? i stocke får ni räkna med avancerad matlagning, de ska bli king Vem står för diskningen?


"snö"

Ihelgen har jag tagit 1 glas för mycket, ätit 2 chipspåsar för fort och sovit 3 timmar för lite.
Det är fan inget skämt om hur mycket snö det finns ute nu är ju väggar av snä runt vägarna, idag när jag och hanna tog en promme till jobbet så gick vi förbi en bil som hade stått på sin p-ruta lite för länge, det låg ett 50cm täcke snö på i princip hela bilen och den som ska köra de får skotta i 240år. 

Känns skönt som bara den att man har något bestämt man ska göra i helgen för då blir veckan lite lättare att leva. Helgen ska bli festlig och bara kingkingking. För att den ska bli extra festlig så passar jag på att färga håret hos Sandra på onsdag och göra mig ett försök på en sminkning hos MUS.

Ska dra till sandra nu och se lipstick jungel, syns.

det är så här varmt ute nu

nobodys wife

hoppas inte hennes mamma läser bloggen¨
http://www.metrobloggen.se/brunetta

vad kokar du?

Död frågetecken
lever jag har tvätt tid
du é king
jag är jude
Vill ha ett eget sjölejon
älskar lök
Animal planet (L)
jag är kär i min diskko
Vill va full
har vin
Smaskens
Jag är lika sugen på vin som jag är sugen på Karwans kuk
ALLTSÅ RIKTIGT JÄVALA SUGEN
äter hellre spya

härlig sms konversation på söndag morgon.

helgen

Det känns som de är himla mycket jag ska göra i helgen men de är det nog egentligen inte. Men jag ska jobba jag ska umgås med reb jag ska på kalas jag ska på bio jag ska vara bakis jag ska ha myskväll. Sen vill jag färha håre, känner mig lagomt snygg nu för tiden. Någon som är riktigt snygg nu förtiden (harkanskealltidvaritmen) är fru kling hon har även en väldigt snygg karl och klänning. känner mig som en kyrkråtta både till utseende och i plånkan.


pikachu


här är en ganska gullig men fånig pikachu.
Idag är en sånn här dag då man märker att man verkligen bor nästan så långt norr du kan bo på jordklotet.
Det är snö storm och 35dm snö på vägarna, de blåster så att all härlig snö ska piska dig i ansiktigt. Sitter och funderar på om jag ska ut och skotta som pappa bad mig göra igår om det möjligtvis skulle snöa (somhansäkertredabvisste) men jag tror att jag ska försöka övertyga honom att jag inte sett att det snöat och därför har jag inte skottat.

dreamteam


hej mina kompisar..
gänget här ovanför, har jag scoutat ihop. Ska ge er en presentering av gänget.
Övre raden från vänster;

1. Veramodagirl Johansson, en dryg sate. på lagfotot har vi lyckats fånga hennes typiska min, ofta ger hon den till speciellt 91or oftast tjejer. Till laget bidrar hon med en slags översittar attityd som gör motståndarna oerhört osäkra.

2.Hjo Johansson, ni undrar säkert varför hon är så glad på lagfotot? Jo det är nämnligen så att hon just ringt in sig på listan och lyckats för 245 helgen i rad(lördagstation22). Denna gladlystna tjej bidrar med snabba förflyttningar och bra grepp om bollen. Förflyttningarna har lyckats bli hennes specielitet pågrund av alla snabba byten mellan kvällens killar.

3.Ponnyryttaren Johansson, här har vi mamman i laget. Den seriösa tjejen - vår skickligaste anfallare. Det är en oerhört snabb spelare som springer snabbare än blixten eller snarare galopperar fram då de ända hon växt upp med varit hästar. Även det ända ord hon kan är gnägg.

Nedre raden från vänster:

4. Kör-ba Johansson, tuffingen. Kör-ba kör inte som vanliga spelare utan hon har castillo i vattenflaskan vilket resulterar i galenskap. Hon tvekar aldrig att gå in i en brottnings match en mot en och gärna gnugga lite hud. Ofta går det överstyr och hon kommer inte till match pga halsbölder.

5. Hängskalle Johansson, är med på allting. Neggar aldrig men... hon är inte så smart som hon ser ut och har tendens att försvinna, antingen med taxin eller killar. På match kan får hon många bollar i huvudet detta på grund av hennes kända hängskalle (sovermedhängandeskallen)eller(tittarstintpåmobileniknäet).

6. Tjejen Johansson, mest funtad. Jag vet egentligen inte om man kan kalla Tjejen Johansson för en äkta lagspelare då hon för det mesta spenderar sin tid på drottninggatan i huvudstaden shoppandes på monki eller hemma hos någon snubbe i en 2a i huddninge. Vi får se om hennes framtida karriär är i klubben då hon funderar stark på att byta till NK IF. Förhandlingarna pågårfortfarande. Annars är hon en generös spelare, slickar ofta bollarna(ovanförribban).

Återkommer om blivande resultat i kommande matcher.

hej gänget

Idag så har jag gått en alkoholhanterings kurs på expolariiiis. De ända jag fick lära mig är hur man ska bete sig när man är full och imorgon gäller samma sak. PLUS ett prov(?) tyckte typ de skulle vara rätt ok med prov men jag hade glömt att man måste läsa text då och jag hatar de så vi får se hur det går vägen. Vi fcik super go mat. Sen kom hanna till mig coh vi såg på en king miniman tog en cykeltur, och åt lite grejjer på max. Nu ska jag och fru johansson sova för de är tidigt imorgon.

Annars så ska jag på kalas på lördag hos SUNE och de lär bara vara kingkingkingking, var längesedan jag var på en (typ)hemmafest utan utgång, så de blir nog fulla kastruller.

Dagens outfit består av; riktigta sport sockar, riktiga teamsportia brallor(sorryannah) och en jävligt fräck blå Gavin hood(obshansautografpå).


tja

idag har jag stege upp skjutsa hugge till dagge
vart på jobbe och arbeta
gått hem och städa
hängt med sandra och fetta

imorgon gäller de en alkoholnånting kurs (?)

hälsa på sandra

Vem`?

1.?
kmr mera

söndag

Tja.
jag neggar lite nu och har som inget att skriva, de var king i fredags. men de är ungefär det ända som varit king sen i torsdags. Morsan har blivit sjuk och de suger bara hur mycket som helst. Man vet inte vad man ska göra och man vill bara byta plats för att man älskar hon så jävla mycket och för att hon är så bäst i världen som man kan bli!!

gör en hanna

Dig för omkring ett år sedan:

Dig och en vän för omkring ett år sedan:

En vän du saknar:

En plats du saknar:

Någon du litar på till 100%:

En dag du minns:

Någon du älskar:

Någon som betyder mycket:

Någon du tycker om:

En bild på dig nyligen:

Någon som är viktig för dig:

När du är lyckligast:




RSS 2.0