världens bästa


transdans

,
tänk att ha den här festen på väggen. synd bara att den går lös på 15papp och de är inte direkt en tavla som du tar med när du flyttar. av CassandraRhodin

2343

Idag har jag varit hemma med brosan heeeela långa dagen och tro mig de var en lång dag eftersom att den började redan klockan 7. Jag var absolut inte pigg klockan 7 då jag sett film alldeles för länge dagen innan. Och ja morgonen började med film med, hämtade lappen och satte på en pokémon film. Då de ända hugge snackar om nu är pokémon så han var tyst. han såg den inte bara en gång utan tillochmed två så de var bara king, han låg dock i min säng och såg så jag drömmde om bullbazor och sqirtle elelr nå sånt. Sen steg vi upp och hugo tog på sig sin pikachu dräkt ( ja han har och ni ska få se sen hur ofantligt söt han är i den) sen dess har jag ritat pokémon bilder till ungefär nu. Du vet det är nåt här som händer i boliden.

Annars så har hanna ringt och flänna, jag ska bara skjuta anders inte flänna

THE N

Jag måste var dum i huvve, och alla andra som sett the notebook och inte sagt till mig med för den delen. För de är fan den grymmaste film som jag sett, jag var fan kär från första min. Och killen är typ allt jag vill ha skitifan i att han är smutig och en kyrkråtta, gubbbbben.
Nä Se för fan the notebook, och om ni har sett den se den tvåhundra gånger till.

bruce

Tja jag är i boliden och har förbannat tråkigt och förbannar mig själv över att jag åkte hit idag. Alla i aik ska tydligen börja sopa på mc donalds nu och kanske plocka fimpar untanför maxi. Jag har iallafall i allt glatt köppe mig en tröja en stickad en coh ett halsband. Det är fan snö över allt och jag älskar inte snö för då gåre inte cykla och man måste gå, och gå de tar ganska så kort tid. Annat äre i stocke där finns de ingen snö så där kan man cykla hur mycket som helst, nog för att jag hellre tar Tbanan. Iallafall så ligger de till såhär att när de blir varmare väder så drar jag coh hanna&anna ner till stocke och bosätter oss där. Hoppas vi bosätter oss i en king lägga som är king som är första tjing. Anders som gav fösta tjing är king och jag sliter mer än gärna på hans parkett golv eller utfällbara 12manna bord.

En till sak om stocke. Jag har köpt biljetter till farssen i födelsedags press 2 bruce biljetter. Säg vilket musik freak skulle inte vilja ha mig som avkomma.

bild på 2tjejer på väg till 1bunker

du kan dö

seiöst den som skulle skrämma vetttet ur mig i natt, du lyckades. men dein fega fan ring inte dolt nummer nästa gång

de halvt dolda


Har som suttit framför tvn hela dagen, finns inte mcyket annat att göra i Boliden. Ett program jag sett är en dramaserie skriven av Jonas Gardell, de halvt dolda. De handlar om massvis av olika människor/familjer i olika tider. Svenska dramaserier bruka suga men den här var fan king. Ganska skum så jag antar antingen gillaru de eller så tänker du vad fan äre. Men se de på svt play för det är grymt se bart.

tacoo

Jag och hugge har just samarbetat ihop tacos till middag, som ska ätas nu.

visst har han lagt upp snygggt, blir bara lite svårt om man vill ha sallad men ita paprika.

25


världens bästa farmor

Den är vad min farmor är. Hon är iallafall världens bästa vän. Hon säger vad hon tycker och vad jag borde göra och vad jag inte borde göra. Du kan säga allt till henne för hon skvallrar inte. Hon är den man far hem till när man är ledsen och bara vill dra ner tvn. Hon är den ända 70åringen som jag kan snacka med i timmar i telefon. Igår ringde jag farmor och fråga om hon inte skulle hänga med till boliden och visst gjorde hon det. Vi skulle hämta hugge så vi tog sparken och par sparkade ner och hämta hugge, de var kiing. Och jag kommer sakna famme rätt lite när hon drar till cyppe alldeles för länge.

brunögd

Är hemma i boliden idag, hade fått hem mina linser får någon dag sedan, så jag satte i dom idag (tog 254min), men när dom var i efter mång om och men. Nu var jag även näst intill blind, tårarna rann och jag såg ut som en från scoby doo(enligt hugge), var alltså inte snygg. Fattar inte hur de kan ha blivit så fel? Har haft linser förr exakt likadanna från samma ställe. Tror att färgade linser skickat mig nångon slags andra sortering eller så suger jag helt enkelt.


VS

Victoria Silvstedt hoppas att ?blond bimbo?-facket är något
Satt och såg på Victoria SIlvstedt program idag. Och hon är fan en fräsch 35åring. Född på Skellefteå BB och lever ett lugnt hollywood liv nu. Hur sjukt är inte de, det känns så jävla långt bort att någon unge som föds på bb här ska mingla runt med madonna och flytta in i Hugh Hefners herrgård några år senare. Nä må säga att jag tycker det är mycket märkligt..

the days


20052005200520052005200520052005200520052005200520052005200520052005

1536

Dagarna som jag är ledig så händer det absolut ingenting. Jag sover alldeles för länge och gör alldeles för lite. Det gör att jag får alldeles för mcyket energi senare på kvällen och vill bara löpa ett maraton klockan 1 på natten. Var iallafall nyss förbi morsan och moster på jobbet (ams) ich insåg att varför i hela friden är alla i (typ) hela världen inskriva på arbesförmedlingen utom jag? Egentligen borde jag vara inskriven redan när jag var på tänkt eftersom hela släkten jobbar där och även alla bekanta till familjen.. aja ska ta tag i de någon gång..
Nu ska jag till kusinerna och käka kanske klippa osv blirnog king

CONGRATS


Du é king


R.P night out


1925

igår var de ös på jobbet. mer eller mindre för vissa, men resulterade i en del riktigta roliga samtal idag. Jobbade som sagt idag och därför for jag hem halv 11 igår vilket sög idag när alla berättade de spårade. Lär ta igen de en annan gång. Idag så har jag handlat och satan vad jag suger på det, för vet aldrig vad jag ska köpa och de resulterar ofta i att de bilr skumma grejjer som jag inte äter som jag kommer hem med. Tex idag kom jag hem med havrekakor (sen när äter jag kakor), mjölk (har inte druckit de på 1år), frysta hallon (till vad`?) aja huvudsaken när jag handlar är att jag kommer hem med något iallafall för de är rätt värt att handla om man köper en grej.

en ny favvo som alltid får följa med hem är iallafall SIA:s sorbet kaktus/citron, de bästa som finns....

Can you sleep

sitter här lagomt taggad på personalfesten som ska äga rum 17,00, alltså för några minuter sedan. Känner mig som sju svåra år och ser ut detsamma. Har dock lagt ett lager på de sju svåra så nu kanske jag ser ut som fyra år om jag har tur. Mina fötter värker fortfarande, jag och denise körde på dansgolvet hela kvällen/natten igår  och känns inte som att de blir mer än 2cm klack idag på persfesten. Egentligen ska jag nog mest dit för att käka och kaske titta på resterande personal som ska vara askalas, kan bli kul det med. Städat har jag gjort i typ 2timmar men de händer som inget ser fan likadant ut, tur att jag är king på städa osv...

"jag röstade på dig som lucia. NOT"


en annan persfest

vakna till den här låten

2 AM and she calls me 'cause I'm still awake,
"Can you help me unravel my latest mistake?,
I don't love him. Winter just wasn't my season"
Yeah we walk through the doors, so accusing their eyes
Like they have any right at all to criticize,
Hypocrites. You're all here for the very same reason

'Cause you can't jump the track, we're like cars on a cable
And life's like an hourglass, glued to the table
No one can find the rewind button, girl.
So cradle your head in your hands
And breathe... just breathe,
Oh breathe, just breathe

May he turned 21 on the base at Fort Bliss
"Just a day" he said down to the flask in his fist,
"Ain't been sober, since maybe October of last year."
Here in town you can tell he's been down for a while,
But, my God, it's so beautiful when the boy smiles,
Wanna hold him. Maybe I'll just sing about it.

Cause you can't jump the track, we're like cars on a cable,
And life's like an hourglass, glued to the table.
No one can find the rewind button, boys,
So cradle your head in your hands,
And breathe... just breathe,
Oh breathe, just breathe

There's a light at each end of this tunnel,
You shout 'cause you're just as far in as you'll ever be out
And these mistakes you've made, you'll just make them again
If you only try turning around.

2 AM and I'm still awake, writing a song
If I get it all down on paper, it's no longer inside of me,
Threatening the life it belongs to
And I feel like I'm naked in front of the crowd
Cause these words are my diary, screaming out loud
And I know that you'll use them, however you want to

But you can't jump the track, we're like cars on a cable,
And life's like an hourglass, glued to the table
No one can find the rewind button now
Sing it if you understand.
and breathe, just breathe
woah breathe, just breathe,
Oh breathe, just breathe,
Oh breathe, just breathe.

ANNA NALICK

"Vad fan är de här då? Är det vinden eller?"

Var fest igår. Och idag tycker jag oerhört synd om de människor som skulle upp coh jobba. För själv vaknade man klockan halv 3, vilket iofs inte heller var kung.

du vet ett sånt här stort Monster, när Monstret tar dig så känns de

"Kanonrulle"


benjamin button

-30grader när jag vaknade


These boots are made for walking, and that’s just what they’ll do.


växjö?

inrednings och butikskommunikation vad tror ni? Ska iallafall ta mig en rejäl funderare på det där med pluggandet, tror att de är det jag är sugen på. We will seee först blire då högskole provet


då vare inlandet

Befinner mig för tillfället hemma hos min vän madelen och hennes kille. Dom har nyköppe en lägenhet och den är otroloigt fin må jag säga. Annars så sov jag hela vägen hit på bussen sen nyvaken och allt så skulle jag gå hem till maddes nya place vilket inte var de lättaste kan jag lova, trodde att jag skulle hitta bra i malå har trots allt spenderat en hel del tid här... men ikke sa nikke jag trodde jag gick rätt så jag ringde madde och sa jag står vid robbes föräldras hus nu - jamen då ser jag dig snart... men de visade sig att jag verkligen inte stod vid deras hus utan jag stod långt borta i malå hooden, kan säga att då kändes malå stort. Annars så har vi ätit världens godaste middag, fettat pss med chippe&coke, sett sinnessjuka dokumentärer om diverse, och chitchattat en hel del. Nu äre bedden som gäller så får vi se vad som händer imorgon.

Läste nyss på norran att en 14årig kille från boliden är försvunnen, så jag ringde min bror 02,00 på en skoldag
-hallå!
- hej sover du?
- nej.
-vem äre som har försvunni?
-.....
- vad gör du?
-jag sover.

så la han på, så jag är fortfarande nyfiken på vem som är borta och varför?

dumpa skitnnn

tjena
lisa och hanna hänger ut på kågevägen36e, annahell sover som hon aldrig sett en sängjävel, stina ligger uppe på läkarv och chillar. spelar förmodligen nintendo och har ångest inför skolan
jag ligger på fältjägarv 12 och är bara reeeeent nå hinn hååle för min snus är borta.
MEN vad gör man? åt en euroshopper korv så kändes allt lite mer king.


näe men annars händer det fan inte mer i skellefteå. alla bara äter och sover, himla ball.
annat var det i åre där det kunde se ut såhär


obs bilden är ett montage
harrylaugh


NÄE men om man skulle ta sig och sova, ses på atorpskolan 08.30 sharp =)=)=)=)=)
hera / erika

PS VISST FAN KAN SKELLEFTEÅ KOMMUN SANDA GATORNA??? SNABBARE SA VI


"då tar vi ett nyår på han"


don't blame me blame the skatingbag

hej

idag har jag jobbat.
imorgon ska jag till malå/madelen
nu ska jagöra trix sen ska jag till hanna och vara hennes albinoslav.

som albino slav köper man kladdkakor,glass,mat,godis,cola far på ainas coh statte norr.
mot en albino slav är man gärna otrevlig och snäsig och minns heller inte gärna vad den sagt.
men en albino slav har iallafall ingen tandvärk eller feber


söndag 11 januari 2009

klockan 12 steg jag upp, sen lärde jag hugo att säga wzzzup, och give me ten (håller upp båda händerna) "känn på den" (slå personen som gav dig ten i magen). De tyckte han var väldigt roande och jag med, skrattade mig nästan harry. Åt lax med pot, sen skulle min mor ta kort på barnen vid julgranen Lisa 19år olle17år Hugo 4år. Den ända som tyckte de var de minsta kul var 4åringen, ollle ville bara dö för nicke(kusin/kompis) stod och tittade på när olle skulle posera, själv brydde jag mig inte så mcyekt såg ut som jag levt sju svåra år i tyskland innan hårborsten uppfunnits. Tog mitt pick och pack och for hem i en buss full med människo från norsjö, varför blir människorna mer och mer tafatta ju längre in man kommer i inlandet? (ej mad) Sen handla ja de vet ni, åt upp all glass, sov i 2h och kan inte osva förns 4 nu.

där har du peppe eng


ganska kul


reaktionstid

idag har jag handlat, cola chips frukt citron/kaktus sorbet.


jan

Tja, imorse vaknade jag av världens oljud och i tankarna så trodde jag att jag sov hemma i boliden (vilket jag ej gjorde) och eftersom att om jag sovit hemma hade jag varit hemma själv fick jag världens panik och trodde de var inbrott för det var ett jävla oväsen, började tänka ut lättare planer om hur jag skulle ta tjuvarna. Så i all hast kommer jag på att inte fan är jag i boliden. Sedan de jobbade jag tills för en stund sedan och imorgon ska jag jobba, med ferry ska jag jobba. Men han skulle jobba i disken och i baren med så jag blir nog ensam.

påseskridskor


den här bilden är tagen på tottebo i åre sunt 2 snåret och jag har fan aldrig skrattat så jävla mcyket som när jag fick se den här bilden med kommentaren "i vänsterhörn sitter en påse skridskor". De är min a´rm som är längst ut i bilden, coh det roliga är att påsen emd skridskor dansade och jag dör bara fr att erika kallas för påse skridskor. iallafall var allt bara underligt märkligt och våldsamt på tottebo på nyårs, men man måste bara älska erika för den här bilden

Utkast: Året 08 ...

Året 08 har varit för mig ett väldigt händelse rikt år jag har träffat nya vänner brutit upp med några gamla, tagit studenten, flyttat och växt.


2008 skålades in hemma hos Emil tillsammans med vänner och bekanta. Det var jag-jekkan-hanna som det hade varit ett tag och som vanligt så var det fest och vi drog runt i stan till diverse fester och det slutade med att alla var på olika ställen. Jag gick min sista termin i SPMJ3 fast var inte det minsta engagerad eller villig art vara i skolan vilken kom att synas på betygen, något jag ångrar idag. Slutade spela innebandy nu, något jag hållit på hela livet, kände att tiden inte fanns istället så jobbade jag eller var hos emil.


Februari månad rivstartade med ett break up med emil som jag följt med i 2år. Kändes bra för oss båda och det var bara fortsätta leva. Flyttade i princip in hos farmor nu eftersom att jag var van att ständigt vara i stan och när varken arbetstiderna eller lektionerna passade ihop med bussarna till boliden så blev det ett självklart val.

Annars hände det inte speciellt mycket det var en mörk och kall månad, kanske inte var på världens bästa humör den här tiden. Dildo party ordnades av några av tjejerna i klassen, fösta "klassfesten" jag varit och någonsin var på.


Mars spenderades antingen ute på krogen, hemma eller på jobbet.


I april så var det skoter VM i malå och själv klart var jag där hos min lapp. Det skulle komma att bli en helg att minnas både pågrund av bra och dåliga saker. Det var en gigantisk fest på isladan där Petter spelade, fanns en otroligt lång bar och det såldes älg burgare. Man träffade många kända ansikten både gamla och nya. Kommer fortfarande ihåg hur sjukt kallt det var ute den kvällen.


Nu var det Maj och sista månaden jag fortfarande skulle ha skolplikt. Här började även heltiden på calles då tommy blev sjuk, inte precis i bästa stund.Vi hade mer prov nu än vi haft under hela terminen. Vi spenderade mycket tid med klassen och blev vänner nu när vi just skulle skiljas. Sen 5juni så var det studenten och det var den varmaste jävla dagen på hela året, jag var snygg lullig och jävligt glad. Studentkvällen spenderade vi i några partytält ute på en gård, fort farande riktigt varmt. På morgonen kom jag hem med min student mössa full med autografer av diverse människor, vissa som jag fortfarande inte har någon aning om vilka det är.
 
Samma vecka som festivalen var så tog jag körkortet, har som aldrig varit något speciellt för mig men rå värt att ha. Fick även min första egna lägenhet denna vecka, och nog var det fest där hela veckan. Eller hela sommaren bestod väl mest utav fest och jobb. Dagarna jag kunde ta mig i kragen spenderade jag i bjurvattnet.

I augusti tog vi en kung resa till cypern. 9tjejer utomlands kan bara sluta på en kingligt sätt. Ett av våra favorit citat var "Alviiiiiin och gäääänget" eller ett annat "Koooom igen nu Britt-marie kör för fa-an". Det var kul och dyrt. Vi tog även en tripp till luleå där vi festade på Castillo och det spårade som det bara kunde göra, ingen visste något och vet fortfarande inget. Kan väl säga att sommaren bestod av jobb fest melissa horn och biltripper.


Först nu på hösten kände jag att jag gick ju fan inte skola, jobbade heltid på Calles och festade på lördagarna, åkte hem till boliden på söndagarna. Hösten sög väl mer eller mindre. Vi åkte till umeå en sväng och det spårade ungefär på samma sätt som när vi var i luleå

November så drog jag och Stina till London för att hälsa på Erik och shoppa. De var kung som fan pengarna tog slut så fort så fort och uteställena var roliga. Nya vänner fanns och jag vill bara till London jämt.


Fyllde 19 december och det kändes rätt värt. Vi hade diverse fetser/träffar på jobbet och jag älskar mina arbetskramrater dom är bara bäst i världen fast att jag ofta kan vara en hagga i köket. Julen firades som vanligt i bjurvattnet men utan släkten från dalarna, så det var som lite trist. Så vi festade i stället och det spårade mer eller mindre under mellandagarna. Året avslutades i Åre med årets bästa tjejer, hanna annahell stinalu och erika. Vi bilade ner en sen kväll och kom fram på morgon kvisten. Redan under bilresan märktes de att detta skulle nog fan bli årets resa, möjligt årets sista men även årets bästa. Nyårs middagen åts på restaurang Oliven tillsammans med ett gäng sköna norrmän. Maten va fantastisk liksom sällskapet. Taxi bokades och avbokades stup i kvarten men till slut tog vi oss till våra kära trelleborgare, där vi skålade in 12slaget i en stuga belägen i vm6an med utsikt över hela åre.


Sammanslaget så har år 2008 varit ett king år, har nog aldrig levt efter mottot "lev idag som det inte fanns någon morgondag" som jag gjort under detta år. Kommer att titta tillbaka på år 2008 med Melissa Horn i öronen och tänka på blankselet, luleå, världens bästa tjejer, lördagkvällar, abbe, london, bilturer och varvsgatan 5.


januari

ska man plugga, ska man flytta, ska man jobba, ska man? är fortfarande inte frisk och känner att snart så är der dags för tvn att åka ner för tv bänken. här nedan har vi en bild från åre resan som bara är king king king

tja

jag har typ blivit av med min älskade feber som jga haft i snart en vecka. Men tametusan var det något nyss jävulskap som skulle komma, det blev tandvärk och satan så förbannat ont det gör, tar pulsen i kinden osv, går inte sova... Har iallafall gängat med tjejerna på en fotbolls cup i nästan 6jävla timmar, hahahah alltså har man en määängd att göra då. Leif (annahs tremenning) var iallafall bäst på planen under heladagen love. Nu väntar jga på mors fars med bröder, vi ska och se aik frölunda. Hugge älskar som sagt hokcy och han skulle ha på sig allla sina aik kläder sa han sen så skulle han sjunga "häär komme guldstaaaaaaaaans favoriiiiiiiiiiter.." allti i fasett förståss. Annars så har hanna åkt  till sthlm och jga funderar med på att ta en sväng nerr. glöm inte finalen ikväll! 

VEM FAN ÄR DENNIS

Åre resan är fan det ballaste jag varit med om tror inte att någon har skrattat så mcyket på så liten tid.
lite kräk lite snor lite tårar lite bold


här skålades 12slaget in i vm8an

mat åts på oliven med 8norrmän

annahell var glad över sin skumpa

men erika drack den som ingen annan

sen hade vi världens....

..bästa trelleborgare

och...

norrmän med för den delen..


vem åkte först i vm8an 2009? lisak,erre,stina,weeman,orre och simonC
dock i sopsäck, halvdöda var vi inne i åre C

RSS 2.0