IGÅR VARE KUL




TYP 06.00

Väckaen ringde för ungefär en kvart sen och jag är inte piggare alltså. Var säkert ett halvår sedan jag var uppe den här tiden. Solen skiner och beyonce spelas på mtv. Känns som det är fler människor som ej har lagt sig än dom som redan vaknat just nu. Ska gäspa ett litet tag till sen ska jag käka chockopops å mjölk för de e gott.
p.s. termometern visar 30grader +, iofs ligger solen på den meeeeen klockan e ju ba halv 7.

FREDAG

Ny hemkommen från jobbe och sugen på godis e ja. Idag har jag och morsan käkat på johanna , bra mat -jaja men iallafall så hände dagens roligaste där då mor min gick in i en glas ruta, harryskratt i cirkus 1h. Har försökt shoppa present till fia tjejen vilken är betydligt lättare sagt än gjort men jag och soffe har lagt upp en plan som jag hoppas vi kan genomföra galant. Har även jobbat och det har varit helt sinnesjukt lugnt på jobbet, vart är alla? Yran? Grillar? Nu blire iallafall sängen för mig efetersom att de är calles 07,00 som gäller imorgon, TAGGA.


JOBBIGT VA

Igår jobbade jag heeela dan coh kvällen. Sen drog soffe, fia och mell hem till mig för att gö tjejsaker, det gjorde vi till typ klockan 02.00 seeeeen skulle jag iväg och lämna bilen på verkstaden så vi for dit jag låste bilen och kastade in nycklen i inkastet för nycklar. Sätter mig i soffes bil så hon kan skjutsa hem mig och upptäcker att min hem nyckel är visst i min bil och är lättare att få tag i. Så det finns inge annat å gö än att fara till boliden halv 3 en onsdags kväll och hämta extra nycklen. JOBBIGT, jag lovar.

btw. GRATTIS ANNAHELL TILL JOBBE

köpte en hatt

Det kommer alltid finnas något nytt jag vill göra men det kommer ändå alltid nya problem. Det kommer alltid vara någon som man måste lämna men det kommer alltid finnas nya att träffa. Äre så jävligt att man måste våga förlora för att kunna vinna?






ONSDAG

Hej hej hej hemskt mycket hej. Igår spenderades nästan hela dagen och kvällen med calles tjejerna, lunch ohc shopping på stan, ibland är man rent lite glad över att få ha sånna kanon kollegor. Hämtade ut mina skor som hade kommit men ahr dock inte kunnat prova dem än eftersom att jag har fått sånna fruktansvärda skavsår utav vagga skorna så det är helt sjukt. Ska försöka betala lite räkningar nu och sen boka en resa till sthlm över midsommar. Kändes oerhört värt att åka hem från sthlm på söndag för att åka dit igen på torsdagen, men va gö man int för å få träffa sina vänner.


ETT HEJDÅ

Idag ahr jag sagt hejdå till annahell som just nu sitter på tåget till sthlm. Det känns bara sjukare att hon flyttar nu och jag kommer sakna hon i massor tur att de ba är ett flyg. Lycka till imorgon, you can do it! Har köpt ett par tygskor idag, har aldrig någonsin ägt ett par förr så de var ju lite märkligt att jag köpte ett par nu - vita vagabond blidde det.

Imorgon äre fia som flyller 20år och de firar vi förhoppningsvis med lunch på en uteservering och med tårta. Sen en hej dundrans fest på lördag!

jag å jannne i helgen som va VAVA

HEJHEJ

Idag mår jag betydligt bättre än vad jag gjorde i torsdags. VAr en trevlig och relativt lugn kväll igår? Nu ska jag snart på jobbet och sedan ska jag vidare till larshellman fö att ta avsked av en riktig kanon tjej som beger sig mot storstaden för ett tag framöver.

NÅGON ANNAN ÄN JAG SOM INTE VILL HA VIN


TJATJATJA

Är på jobbet nu och är abs not sugen på att vara här för i kväll äre fest. Har stängning men de gö inget, tagga tack!
SES


SKO 1 SKO 2


IDA SÄLJER JAG OCH HANNAYO TOXICBILJETTER, IMORGON FEST


JUMP


Idag har jag hoppat hopprep och på onsdag ska jag gå all in i en neonrosa dress.

TOMMA GLAS

Ikväll ska de köras och köras men först ska det jobbas. Är lagomt sugen på fest med tjejerna då det var alltför längesedan tycker jag, så det ska fan bli kanon favorit i repris om vi säger så. Funderar på om kameran får följa med mig inatt, det är ju liksom nästan sommar. Nu ska ja söka rätt på några kläder och bege mig mot city. SES

SOL

Idag är det kanonväder och det suger att jag inte har någon balkong som jag kan sätta mig på och läsa i en halvtimme innan jobbet eller något sådant. Har käkat lunch med hanna på balder, tagit en promme med mor och nu sitter jag och ser top chef. Idag äre fredag och helg för många, själv ska jag jobba hela helgen som alltid men sen nog ändå på statte som vanligt. Försöker börja använda min Ipod igen och laddaren med nya filmer och musik, är dock mycket jobbigare än väntat.

iPod classic

NOLLNOLLFEMETT

Kom hem från jobbet nyss fastän jag slutade klockan nio. Har hängt med "calles familjen" hela kvällen och ibland älskar jag dom bara för mycket fastän dom är dumma i huvudet oftast. Kvällen slutade med heta diskussioner, fika&öl, italienare och line dance. Köpte även Matthew williamson bikinin idag eller rättare sagt mamma köpte den , TACK OCH BOCK.


TJUGOETTFEMTIOFEM

En vän till mig är uppe i umeå från sthlm nu och jag är grymt sugen på att fara dit imorgon, kanske ta en fika och chattra en stund. Var några veckor sedan jag såg han så de skulle va kul MEN jag jobbar. MEN ett rejältsuper stort plus är ju att MAGGIO kommer på trästock, kanske är den bästa efter Melissa just nu.



har funderar på att fälla tårar redan nu, för jag har just
insett hur förbannat mcyket jag kmr sakna dom här tjejerna.

RES


Köpte en härlig resväska idag, som jag kan ha om jag ska någonstans - perfekt!
HAr även gett pappa hans bruce biljetter idag lite i föskott, blir som så nöjd när han säger - Det har ju som varit en dröm att få se han nångongång. Känner att jag lyckades med presenten iallafall. Snart bär det av på jobbet, känner mig lagomt taggad då jag varit vaken sedan halv 7 imorse men de ska bli spännande då vi har pajbuffé för första gången, KOM OCH ÄT, SES

JAJAJA



Är inte den som brukar säga sånt här
jag ska viska det så att ingen hör
Känner mig som om jag var 13 och kär
men jag vill göra sånt som vuxna gör
Vårt pussel passar, legot lägger sig självt
aldrig förut har det varit så
Vi kommer inte längre än till hallen ikväll
vi behåller bara skorna på
Jajaja
Jajaja..

Är inte den som brukar säga sånt här
jag ska viska det på bussen hem
Åh, kan inte längre skilja rätt ifrån fel
så du får lura i mig vad som helst
Ändå sen dan vi träffades har vi varit dom
dom som lämnar festen innan två
Så vi kommer inte längre än till hallen ikväll
jag behåller bara skorna på
Jajaja
Jajaja

ÖÖÖÖ HEJ

Har varit lagomt sjukt på jobbet, alla verkar ha smittat varann med diverse.
Köpte föresten glass av glassbilen när jag kommit hem från dansföreställningen.
Jag satt i min soffa och deppa lite och var sugen på nå gott och som en gåva från ovan
så stod glassbilen utanför och plingade. Köpte ett stort packet glass och alla som känner
mig vet att min frys är microskopisk så blev ett större projekt att få in alla glassar där men he gick. Annars fortsätter jag med min pollenallergi & ser på världens bästa prog BALLAR AV STÅL. Ska givetvis försöka att få en en bikini och möjligtvis en fin tunika från Matthew Williamsson för H&M.


från fönstret på söder

En vintermorgon på söder satt jag i ditt fönster. -Alldeles för trött men ändå så nöjd. -Du hade varit pianist. -Spela för mig. -Jazzen blandades med de klassiska. -Kom och sätt dig här. -Med piano spelande fingar tätt bakom. -Den här är till dig.

PROSIT

Antingen har jag åkt på en mycket märklig förkylning eller så har jag på ett mycket märkligt sätt blivit allergisk mot pollen. Har nyst cirkus 456ggr  idag och ska säker nysa lika många gånger till. Har även ont i skallen  och ögonen rinner så jag har som inte gjort ett skvatt idag, vare i bolle men nu är jag hemma så jag ska slippa stiga upp i ottan för att ta mig till jobbet imorgon. Är riktigt glad att det ända jag har hemma är just en twister för de är fasen de goaste som finns, den ska jag äta nu, SES.



TJA TJA TJA

Igår körde vi spontant, IGEN. HannaJ drack folköl och korre dorg bokstavligt talat med sig Olle mot stan. Var inga vettiga ute och hemgång vid 1 mat på max och sömn. Nu äre jobbet som gäller och är lagomt så där super sugen. SES

BÄTTRE OCH BÄTTRE


NU DRAR VI PÅ FEST


070509

Har varit uppe sedan klockan 8 i morse, färgat och klippe mej,
har kort hår nu så he e lite spännande. Annars har vi chilla på
mest hela dagen äte på en skola, vare i bergsbyn, ute i blåsväder
och bakat choklad tårta som vi delade upp i 4 lika stora delar och tryckte.
Imorgon funderar jag på att vara snuttig med min vän hanna meeeeen
då måste jag fan sova snabbare för jag behöver mina 10h, annars e ja dö.
wok work work hela härliga helgen


fyllt ut mina dagar och gjort det jag ska

tjena mittbena
det ända jag gör nu är taggar inför sommaren,
blir en mini semester med hugge till dalarna i juni, bokat och klart
trippen ner till danmark är planerad,bokad och är på G
ska luska fram en härlig bild på stugan i ska bo i så ska jag visa sen
hoppas även trycka in resor till huvudstaden, resa till london och ett varmare land

Har vare på efterrätt/dessert "mässa"  idag med jobbe på viberget,
rullade bokstavligt talat ner för backen efteråt. Haft en sjukt trevlig
helg med många nya och gamla vänner, med vin och glass.
Rört i blodiga måsar och lärt känna tjocka släkten. Städat hela
lägenheten och rensat ut 2kubikmeter kläder.

Imorgon äre sandra som ska trixa till mitt hår till någonting mycket bättre,
sen luncha me mor hoppas jag. Funderar sedan på att fly hemmåt och
pigga upp den lilla bror som jag varit lite elak mot på sistonde, tänk presenter.



P.S. Fick just en gullig lista av tjejen nere, ska packa en resväska åt hon nu. D.S.




RSS 2.0