Rp och mesen.

I veckan så har vi haft 2 prao elever på jobbet. Ett rikspucko och en mes. Mesen och Rp ser exakt likadanna ut pinnar med ett par feta glajjer och pappiljotter. Rp är den kaxigaste person jag träffat och mesen har inte sagt ett ord. I morse när jag öppnade så skulle jag ge dom något att göra, nått simpelt som skala och dela en lök tänkte jag väl att dom åtminstone skulle kunna klara av? Ikke ikke ikke efter en kvart kommer rp med löken i handen skjuter ut höften, ger mig fjortis blicken och frågar hur man skalar en lök? Jag visar, svårt. Sen så förklarar hon för mig att hon minnsan inte kan dela löken i två delar för de klarar hon inte, hur fan kan man gå i nian och inte veta hur man skalar en lök, har hon skolkat från alla HK-lektioner, elelr är hon bara dum i huvudet? Huuuuur jävla glad är lisa karlsson på morgonen klockan 7? Visst fan är hon gladare då än klockan 9 med Rp. Sen käfta hon hela dagen med allt och alla, hon körde hela tiden med höften och fjortis ögat. Men sen gick det överstyr med attityden och chefen fick nog så visst fan fick hon gå hem, YE YE YE YE YE YEEEEEEY.


p.s. Jag hatar fortfarande telia d.s.

På begäran

ponnyryttaren

vf


"Min dotter var som en fylletratt i tidningen. I vimlet med jeckan. Mina arbetskompisar hade roligt ett tag vid fikat klockan 9. /pappa"

http://se.41q.com

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, allvarliga, känsliga och vänliga. Konflikträdda. Undviker situtationer som kan leda till motsättningar. Lojala och trofasta. Extremt välutvecklade sinnen. Estetiskt lagda. Uppskattar konst och skönhet. Ointresserade av ledarskap och makt. Flexibla och mottagliga för andras argument. Tenderar att besitta originalitet och kreativitet. Lever för stunden.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Artister, musiker, kompositörer, designers, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, lärare, veterinärer, skogvaktare, naturforskare, ekonomibiträden, snickare, kuratorer, sekreterare, tandtekniker, serveringspersonal, kockar, sjuksköterskor, mekaniker, fysiologer.

sant sant sant


ämne: helgen såklart!

Fredag: köpte ett gäng skot som kanske får åka tillbaks. Sen work work work. Slutade lite för sent och abbe kom för att hjälpa mig att komma i stämning. Sen tog han mig under armen och vi for på Go-in. På Go-in var det några tjejer jag kände och dom hade väldigt väldigt roligt år mig och abbe - Dumma tjejer. Efter det drog jag och abbe mot calles och JA jag fick fortfarande plats på gå gatan som vissa andra inte gör. Vi skiter i resten.

Lördag: Mår helt sjukt mycket bra, förtjänar det ej ej ej. Jobbar, jobbar alltså jobbar som jag aldrig jobbat förr 95mat på en person som inte är utbildad kock bådar inte bra så jag ber om ursäkt till de som fick skosulor till middag. Jobbade lite för länge, grät en stund för lättnad av stress. Sen kom abbe igen och vi drog till station. Förlåt den andra lisa karlsson som var uppskriven på listan. Hade otur bara eller så hade vakten en 2a i läskunnighet. Där inne chillade vi med rosa pantar och bananer som hade monin. Men det var kung, mycket kung för mig eftersom att jag köpte ett minimål med plus och en dressing för 31KRRR medans hanna köpte en liten cheese, en liten pommes och en liten dricka för 53KRRRRRRRR. HAHAHAHA dum jävel.


föresten, dom som inte är seriösa hör inte hemma här

gästblogg av hannaj

här sitter vi tre, anna lisa och hanna i annas soffa. vi har just ätit världens godaste mat och nu sitter vi och dricker caste, som alla andra jävla kvällar typ. imorrn jobbar vi alla men vad gör det? lisaka suger eftersom att hon vägrar konsumera alkohol, man blir så jävla arg. jag och anna bara kör, inga konstigheter osvosv. i helgen kör vi all in, favorit i repris blabla.
ameeen det eee blondinbella ja måååååste dra PUSS PÅ ER

Vad gör man..

..om alla börjar sent imorgon och det är löning idag? Jo man äter lyrre marre och sipprar castilloooo. HAHA dock fick vi mer castillo än vad vi tänkt. Vi får se var kvällen slutar, haa ahaa.

Hoppas som fanken att det blir inbakad fläsk filé med goo potatis, annars får hanna coh anna bakläxa på shoppingen på matvaruhandeln.

P.s.

Älskar kurder lika mycket som telia. D.s.

i ditt ansikte.


"Om zlatan inte hade kunnat spela fotboll, hade han varit Sveriges sexigaste man då? Det ser ju ut som han har sprungit in i en stolpe för fan."

SEN HAR JAG FÅTT EN JÄVLA KUK TILL RÄKNING AV HERR FUCKING TELIA, JO PÅ 1400SVENSKA JÄVLA KR! SERIÖST JAG SKA FAN IN I FINKAN INNNAN JGA BETALAR FÖR NÅGO JAG INTE HAR.
Ska in på THE PHONHOUSE och spöa varenda jävla jävel som jobbar där. 

Heeeeeeeeeeey

Ja ja då var man vaken igen. Work work work äre som gäller idag sen äre hoockeey med Svensk Cater, yeey.
Igår sov jag väl ungefär tre fjärdedelar av dagen, men mådde iofs hundra ggr bättre än hanna tjejen.
Sen har jag märkt en sak, i min lägenhet så har jag ett par jävla sockar - INNEBANDY SOCKAR. JA JA JA hur ska jag göra i vinter, gå barfota eller ska jag måste köpa sockar- de är ju kanske det tråkigaste som finns i hela världen att köpa, ursch. Iofs kanske jag ska ta mig en sväng hem till Boliden och sno med mig en kasse strumpor, blir nog så.

JA JA JA work work work

resultatet

1st lisa                                                 
1st jekkan på ryggen                         
1st hanna som ville upp på ryggen
200L näsblood                                  
8st helt galet glada tjejer                 
89st obrydda turister                         

resultat:                                               
roligaste jag varit med om              
fuuuuuuuucking ever                       


2 toooth

Det enda jag menar är:
-sportjackor
-söta män utan tändet
- int hitta festen
-coooffffy på MARRe
- ABBBBE
-jens RÅ (kär i hannis)'
- SAmboooooka
- AHAHAHAHAHAHA slaggis med trolll
- fem hundra tusen milijoner minus
FAST EGENTLIGEN SÅ ÄR DET ÄNDA SOM BEHÖVS:


- JUUUUST DANCEEE!!!!!!

det regnade idag och jag tackar dig för det.

Sitter coh vätar på snuffen och morsan, ska nämligenpå edda coh bada, YEY - noooooooooot. Kanske är världens snällaste storasyster idag, för gissa vad jga hittade igår?
- Nä? JOOOOOOoooooo en racer MC queen bil!!!!!! Den röda!
Ganska sjukr att jag nästan blir lika glad som skräpet kommer bli när han får den. Men kanske är det däför att jag har fan i mig sökt den där bilen sen i Mars tyyyyyyp och den finns för tusan inte någonstans. SÅ nu är tjatet slut om den där bilen det är YEY. DUM syrra osv...


Sen får ju ingen glömma bort att hälsa på HANNAJO i helgen och det är våldgästning som gäller.
VIKTIGT, ÄT UPP ALLT HON HAR!

ARG

det va ritkigt riktigt längesen jag var så arg som jag var idag, telia jävlar mer säger jag inte ska dock aldrig vidröra en telefon jävel igen. Fast sen var jag glad när AIK var bra sista perioden. Fast sen var Jekkan arg för hon bara fick ketchup på sin korv från statte. Fast sen så blev vi alla glada när vi fick chips.

Fast testa gå på stan med HANNAJO så får du med dig allt som du inte tänkt hem.

na na na natt
ska se en film, som säkert är skräp no no no now
imorron kommer mittfavvvoskräp


"Den som dansar nykter är dum i huvudet..."

Idag så har jag och hanna tillsammans kommit fram till en mindre rolig grej för mig. Min topp är förbi den har varit 05 05 05. snyfffe

TELIA

Jag hatar alla som har telia, hatar joel som jobbar där, hatar egentligen allt som har med telia att göra,. Men mest så hatar jag alla jävla faCKturor som dom skickar mig för ett kukigt nr som jag inte ÄGER.

NO LOVE

Collide

Fattar ritkigt inte hur jag ska våga mig till träningen imorogon utan min beskyddare Jessica Lindqvist. Det är bara svin farliga monster där. Får se om jag tar på mig pansar rustningen och pallrar mig dit. Kanske blir en favorit i repris (första dagen i spmj).

Missade fille och fredde + idde, YEY

Kungsholmens hamn

Ni vet? Blodpölen som jag fann i min trapp när jag kom hem från cypern. Den som jag trodde orsakats av ett fett slagsmål eller att någon dödat en katt. Fast egenligen hoppades jag på att det bara var sylt, jag blir minst rädd då. Iallafall så snackade jag med en gamal dam idag när jag tvättade. Och hon visste minsan att det var tanten på 7an med hunden,ni vet han som heter Victor. Hon hade trillat baklänges ned i trappen slagit skallen, sedan legat där och ropat på hjälp tills grannarna hittat hon. Tant, kan då inte ha kvar mycket blod i skallen. Men nu har hon då minsan kommit hem från sjukan, hoppas lilltanten mår bättre nu, krya på dig!

Träning nu, förlamad i benen tills fredag sen.

ÅRETS BILD TWO00 and 4

Sista frågorna..



Smeknamn: Lisa Ka

Första intrycket av klassen i 1:an:

Haha ja ärligt så var min första tanke, oherregud ska jag måsta spendera mina 3 kommande år med dessa människor, det kommer bli tufft.

Bästa minnet:

Må ju nästan vara Matildas minne, aldrig har en människa hjälp mig så mycket med så små saker. - Fan jag har tappat bort min nyckel!

- Lisa det ligger i det vänstra innerfacket i din väska. Utan detta minne så hade jag antagligen aldrig tagit mig till eller hem från London, biljetterna skulle varit borttappade efter 15min. Mitt andra bästa minne måste var Projektarbetet - Londonresan.

Detta vet ni inte om mig:

Att jag kan tillaga en tornedou, en plankstek, lamracks och ugnsbakad lax på mindre än en kvart.

Roligaste citatet genom åren?

"Hur länge brinner en OH-lampa" - Vår allas Lapp

Min högsta dröm?

Få ha en fin och frisk familj och såklart vara lycklig.

En övernaturlig förmåga som jag vill ha?

Happyface, skulle var king och mycket givande om man skulle kunna genom att le mot en människa få den människan att bli lycklig.

Om jag skulle vara av det motsatta könet för en dag skulle jag..

.... Göra allt som jag inte kan göra som tjej, dock inte för mycket så jag skulle få psykiska bestående men.

Drömyrke?

Ett yrke med bra arbetstider, världens bästa arbetskompisar och en månads lön på 70papp men framförallt så ska det vara roligt.

Jag ska ha 2 st barn och dom ska heta Lilo & Macko.

Vem i klassen kommer att..
..få barn först? Sandra Hellgren, stadigt förhållande - lägenhet och verkar redan vara lite sugen.
..gifta sig först? Madelen Stenlund, om killen fick bestämma blir det nog snart.
..skilja sig? Lisa Karlsson, skiljer sig snabbt efter giftermålet med den hjärndöda men rika snubbe hon hookat upp med.
..bli rikast?
Lisa Karlsson, efter skilsmässan.

..bli kändast? Erik Olofsson, författare
..bosätta sig utomlands för gott? Annelie Bergmark, flyttar till LA efter att ha träffat sin själsfrände på Urth Café under sitt år som au pair i USA.


En sista hälsning till klassen:

Jag skulle kunna beskriva fösta skoldagen på gymnasiet som om det hade varit igår. Ett av mina starkaste minnen är när vi träffas i F57 för fösta gången och Linnea ställer frågan "Hur många känner någon i den här klassen sedan tidigare?" Plötsligt hade alla händer uppe i luften. Då satt man där längst bak själv i ett hörn och kände sig ensamast i världen bland en massa främlingar. Men nu 3år senare så sitter jag inte längst bak i hörnet ensam utan nu sitter jag mitt i bland en massa av vänner. Det är här i klassen som jag har hittat mina vänner för livet hoppas jag. Tillsammans ska vi alla kliva ut i vuxen världen den 5juni 2008 och inte längre kunna känna tryggheten som skolan gett oss. Nu ska vi stå på egna ben med egen kraft. Det kommer inte alltid att vara lätt men alla kommer att klara det. Jag vill bara tacka er klass SPMJ3 för att ni funnits de här 3åren och blivit en del av det sista kapitlet ur min barndom. Mot vuxenlivet...


Jag pratade...



Jag pratade med en vän ikväll, en sånn som jag inte hört av på ett tag fast det kändes ändå som att vi pratat med varann varje dag, en sånn där riktig vän som man känner en utan och innan fast man inte umgås idag.


"Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring
Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut
Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg
Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen
Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen
Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus
Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen
Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen"


45min

Har totalt glömt bort hur mycket jag älskar att åka buss, nooooooooooooooot.
bo bo bo boooo liden


"livsglädje"

60mat 2h 0hjälp 1lisa

varmare än nu grader


2 grader

Sitter och väntar på en fattig iskall stentrappa mitt i stan, väntar på skjuts. Rumpan har redan frysit till is fast förkyld är jag redan så det slipper jag bli. Det måste vara helt sjukt så snabbt den här sommaren aldrig kom och det måste vara helt sjukt snabbt som den försvann. Vitare än vad jag är nu har jag och typ inte någon annan heller varit någontsin, cypern resan resulterade endast i ett par fler prickar på näsan och resan av ansiktet för den delen.

"tagg tagg tagg tagg tagg"


workworkwork


Har tränat lite i veckan vilket jag inte gjort sen i januari, och jag kan lova att det KÄNNS.
Var med tjejerna och såg första hockeymatchen för i vinter och den var inte alls roande, hungriga var vi också så efteråt blev det de fetaste skrovet jag ätit på länge, MUMS..

nä nu work work work work

HANNA!HANNA!HANNA!


RSS 2.0