Jag har ...

Jag har blivit utmanad av Anna

Reglerna är följande:
  • Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
  • Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
  • Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.

1. Jag hette Hanna Johansson under mina första månder.(sen blev jag lisa och päronen gifte sig)
2. Ser jag en gul cykel ska jag ha den.
3. Jag jobbar som kock och har ungefär 300000st brännsår.
4. Har temprament som fa-an på planen och vill döda alla ibland.
5. Sist jag var ledig en lördag var i mars.
6. Jag grät påG.D konsert.
7. Jag bröt fingret när jga testade en ring på H&M i falun.
sommar i bolii´n


london

Ja då är resan bokad känns kung och om 2v drar jag lite väster och lite söder ut, ska bli svin kul att träffa kusinerna ett par dagr och få shoppa på ett lite bättre ställe än skell. säg till dom de finns något ni vill ha där ifrånnnnn

lördag

Idag mår alla som dom förtjänar

Umme

Yeeees nu sitter vi på bussen jag annahell och lisa l. Det är kuk väder ute annahell är sjuk och ingen är pigg. med oss har vi säkert 20 meter klackar och 20centimeter kjol 2st 7or och en dunk castillo. Efter klackarna och kjolarna är på och spriten och vinet är i så är det kung väder ute, anna hell är friskast ever och ingen har varit på topp så mycket som vi.
Ponnyryttaren är redan i umme och väntar på oss så de är bara checka in och sen KÖR VI BARA
we gonna party like it's YOUR birthday, we gonna zip Bacardi like it's your birthday


hundra h buss

Svara på frågorna genom att öppna vart tionde sms och skriv ner första meningen.


1.Vad skulle du säga om din partner var otrogen mot dig?
"Haha nedå tjejen"


2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
"Köpte mandariner för en mille"


3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
"Tja kom och häng"


4. Vilket sms blev du mest berörd av?
"Du kan ringa mig halv nio om du vill"


5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
"Öppna"


6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
"Ta med vinet ring mig"


7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
"vaken?"


8.Vad vill du höra mest av allt?
"Skynda dig hit nu karlsson."


9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
"ne USCH jag SPYR"


10. Din romantiska replik?
"Jag hatar mig själv när jag trycker  digestivebars på en sekund"

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
"He på tangentlås"


godmorgon

Ja ja ja steg upp klockan sex, det är mörkt som svart ute och jag vågar inte gå ut för det är typ fortfarande vampyrer ute för det är kanske fullmåne. Varje gång jag stiger upp såhär tidigt så sätter jag på mtv för att inte somna och varje jäcla gång så spelar dom fest fest fest är det för att reta mig för att jag jobbar och alla andra är på efterfest? "I can't remember but it's alright.................. I love this record baby but I can't see straiht any more..." ja det är JUST DANCE just dance. Börjar typ bli less på de för den spelas så mycket klockan sex, snart osar inte den låten fest utan den osar VARDAGSMORGON som fan.

skjut

tja

Snackade med stina i tele nyss och de blir London baby den 25-29nov. Lite senare än väntat, ska fan leva på jobbet och luft så jag får köpa alla VS läppglans och klister bhar som finns sen ska jag ge dom till alla som jag gillar i julklapp. Just nu så håller jag på att frosta av frysen känner mig som en hemmafru som är fet på 56år när jag knegar med att få bort all is. Bokade tid hos frisssan (sandrato) på torsdag, hanna tyckte att jag skulle snygga till mig innan umme, utan frissan skulle jag vara lika snygg om inte snyggare med en papp påse på knoppen.
 
Korrrre är världens roligaste på väg hem från ikke.                  London calllling

HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR HAR VI VÄRLDENS SJUKASTE SÄRASTE FÖRFEST PÅ ETT STÄLLE VI  INTE KOMMER IGEN TILL


Chill                                                                                                  chill


regn

hola hola hola. som min lillebror säkert lärt sig nu, snart snackar han inte svenska längre och byter namn till machmoud. fylla på lördag i ume, vaknar säkert ändå hemma i skellefteå om jag känner mig själv, brukar lätt bli så. Hoppas nästan på en repris från luleå, lika kul fast allt som inte var kul kan vi skita i, i reprisen sen så ska jga den här gången ta med mig en egen vattenfast tuschpenna som är svart och skriva på en fräsch killes vita tapet mitt riktiga nummer, inga fula killar och inte fel nummer. Sen så vill jag gärna bli välkommnad tillbaka, alla älskar inte mig i lule. Tänkte iallafall bjuda anna hell på en french hot dog på statte om jga hittar något sånt i ummme, annars kan hon alltid få min sportjacka.

+ lisal


gästblogg av hannaj

jaha då var vi här igen. hannaj bloggar hos lisaka, festligt. på fredag ska vi åka till umeå och anna ska dricka tre liter castillo, jag tyckte det lät som en dålig idé medans lisaka tyckte att hon skulle dricka fem liter. vet inte om jag vill umgås med annahell efter fem liter castillo eftersom att hennes röst går upp i falsett efter två glas, ja nivet. nejmen somsagt så drar vi till umeå och håll i hatten för det är fylleslaget som gör entre (hannaj lisaka lisal och annahell), vi vet inte om vi kommer hem levande fast klarade vi cypern så klarar man ju fan allt. jag älskar när lisa sitter framför tvn och skrattar högt för sig själv och imorrn är jag ledig FAN VA VÄRT.

Bazil x2

Min lille bror har börjat snacka kurdiska (Bazil och Bazils fel), han går även runt och sjunger S-K-E-L A-I-K LETS'GO! och efter varje gång frågar han pappa, -Pappa visst hejjar vi på AIK? Allt detta gör som ingenting så länge han inte börjar hänga med Karwan så får han fan snacka hur jävla mycket kurdiska han vill.


Har som varit hemma, käka käk, grävt runt hela jävla boliden efter min laddare till kameran, kanske Bazil och Bazil har tagit den? Jag och hugge var och grävde i stugan med och kom hem med

Lisa: trearmad 50talas lampa, EN DIMOND CHAIR?!?! Kollade upp den och den kostan fan 5900kr ny? FRISKT sen blev det lite strössel också.

Hugge: två bilar, Hoppsan! ( spel från 20talet ingenting finns kvar), spargris och en nyckel - som han har tänkt att den ska passa till spargrisen för han vill ha sina pengar så han kan köpa blodpudding, det var dock nyckeln till gräsklipparen.


JO hugge är fan världens äckligaste unge, hans frukost?!?!?! "JAG VILL HA 3 SKIVOR BLODOUDDING"

" - Ska jag inte steka dom?"

" - Jag tycker bara om kalla"

Vart i friden är ungdomen påväg?
        

                                                          

Lillebror

var nyss på jysk med min familj och så går hugge runt och säger jalla hugo jalla jalla, jalla hugo, jalla hugo, jalla jalla hugo. Först äre som inget konstigt med det, men sen så kommer jag som på att hur fan kan han ordet jalla, så jag frågar. Då berättar han att han har två nya vänner på dagis som heter Bazil och Bazil och är 3 coh 4år. Jag frågar också vad det betyder då säger han "jalla hugo" betyder snabba dig och hej.

ränka

... inte med något kort i vf på måndag, måste göra er besvikna

FÄRESSSSTEN

Vad fam hande men hannajoooohanssona dejt med allex schulman`!`!`!`!`!`!`! BESVIKEN
föresten så har jga snott en ny gul far så nu kan ni akta er.

TJEJER

Jag sitter och väntar på att börja jobba, alltif lika rofyllt och trevligt att jobba. Nu börjar veckan med en måndag coh herrejävlar vad jag är sugen på en 60timmars vecka igen, LIIIIIV, har aldrig varit såhär jävla benägen att hoppa i sidtjärn.
Det ända roliga som hänt idag var när jag läste ANNAH:s blogg hahahhahaha varför är det alltid lika jävla roliga inlägg på södag eftermidag? Dyyyying

Bild från lördagen. Det´var typ bara vi som var på hela ballen, nästan så att man började fundera om vi luktade jätte illa elller om det egentligen var stängt, men kul vare ändå=)

Det var kasnke hur jävla kul som helst när vi spelade Med andra ord och jag var på bellas lag. Då skulle jag förklara ordet FARFAR, SVåååååååååårt tänkte jag nu blire en snabb poäng men inte fan.
- Din pappas pappa.
-??????
- DIN PAPPAS PAPPA!
- Farbor!
-neeeeeej HAHAHAHHAHA, Din fars far.
- farbror?!
-hahahahhahahhaha neeeeeeej men äru dum ihuvudet din pappas pappa?
-morbror?
- MEn äru smart din FARS FAR !
- men farbror!!!
HAHAHAHAHAHahahhahah sen tog tiden slut och alla bara dog på golvet för att bellas släkt verkar vara rätt frisk.

VEM?


tisdag

Workade från 7 till 17. Jag coh evve chillade hos mig sen skulle det bli fika på waynes hoppades liksom innerst inne att kanske Wajne var där, han brukar väl vara där ibland hoppas jag. Iallafall så när vi skulle cykla den korta biten till stan så vid rödljusen vid E4an så kommer jag här ifrån och en kille från arbetsförmedlingen eller nått iaf där ifrån. Han hette nog Roger 32år bor på skiftes i en 2a med Tusse (hans katt) och har varit arbetslös sen han gick ut fordonsprogrammet. JA men PANG lät det iallafall och jag bara skrek för han körde nog i 180km/h på sin mountinbike rakt in i mitt kära fram däck. Snabbt av lisa: Oj sorry, gick det bra? Förlåt osv... Sekigt och tyst av Roder: Öhhh... öhh. ööööhhh.
Så ny funkar inte min moderna cykel för den vibrerar mycket och låter högre än hanna önskar innerligt att jag behålligt Gula Faran, men önska är lätt i efterhand. 

Längtar till dalarna och till London, släkten måste man ju få träffa och det ska bli kung.

congrats

love life

Igår så var jag och fia på VINPROVNING HAhahahahaha, aalla som känner mig vet hur jävla mycket jag älskar att dricka vin. Men he gick nog för att jag typ smakade en droppe och alla andra drack upp typ allt. Sen fick vi freee food, booze ohc hockey. Det var kung oc faktiskt riktigt trevligt. Alltså sen for vi till evves nya lägenhet, och det är kanske den mysigtaste jävla lägenhet jga någosin har kommit in i rktigt klipp Ewwww.
Men som alltid så kan inte mina dagar vara fel fria utan när jag kommer hem och ska stäcka mig efter en grej som liggger bakom en låda på byrån så puttar jag ut lådan lite coh framför den ligger VÄRLDENS största HAMMARE som självklart trillar ner coh tröffar min lilla bästa lilltå. Det gjorde ont så in i hh h h h. HAhha men inte fan räcker det med de sen bränner jag sönder figret på platttången. Tanken att Gud glömt mig har faktiskt börjat tänkas ganska mycket undet senaste dagarna men ioofs så har nog Gud alltid haft tanken att jag inte gillar honom jämt i bakskallen. Men idag ska jag göra allt bra så han blir glad och inte straffar mig. ska börja med att lämna tillbaka ett par skor som bara ropar på mig jämt när jag ser dom, fast dom var så fittiga att dom hade för låg vrist för mina monster fötter. VARSEGOOO

ljuvliga jobb

Börjar dagen senare än vad jag tänkt. Kommer in i köket på jobbet och allting ser lite annorlunda ut men kan inte riktigt bestämma vad det var först, sen ser jag?!?!?! VISSSST fan är spisen inte där han ska vara, nä för det finns ingen spis. Linda var argast i världen och förklarar snabbt att vår lover karwan har spolat väggen med vatten kvällen innan utan att tänka över spisen så alla jävla kortslutningar som gick att få blev och pang så hade vi ingen spis jävel. Tackar herren gud att det inte var jga som öppnade för då hade jag minsan tagit livet av mig. Iallafall fortsatte dagen BRA utan spis allting gick verkligen fort. Sen mitt i allt så tömmer ugnen sig på vatten och VISST fan är avloppet under spisen tätt ( för at vår lover karwan har sopat all skit dit kvällen innan) så självklart så för vi en pool på 2cm i köket - lagom till lunch ruschen. Sen kom det vaktmästare rörmokare och chillade med oss i vårt gigantiska kök när vi skulle servera koldolmar och steka färs. MEEEEEEEEEEEEN inte nog med det, när jag ska ta fram pannkakor ut frysen för attt äta till lunch märker jga att VISSST fan är dom nästan tinade? Jo VISST i helvete är frysjäveln trasig med, så plocka ut a´llt ur frysen slänga hälften osv, vet ni varför frysen inte funkarde? Gissa? Jo för att vår lover karwan hade torkat av frysen och kommit åt knappar som är omöjliga att komma åt. Vad kan man säga? Karwan made my day!


RSS 2.0