PIGGARE

Är piggare idag, bär av till jobbet snart vilket känns lite sådär just nu. Det ända positiva är väl att jag får sluta tidigt. Efter jobbet bär det antingen av till boliden ( har inte träffa fammen på 2v) eller så blir det lite häng med jekk!
Undra om hanna och anna har kommit hem än?

UTLANDET


GOMORGON

haaaaaaaaallå! har varit vaken i 21minuter ohc är så genom jävla trött, i lördags vid den här tiden så hade jag just kommit hem och inte ens lagt mig. Meeeeen back to work. Ska käka något annat än luft nu innan de bär av till CV. SES

HEJDÅ HUVUDSTADEN

Idag har vädret varit så jävla YES. Hannsi coh jag gick till sickla köpcenter, shoppa lite och åt med annahell. Tog en lång jävla busstur till city där de shoppades lite mer för att sedan dra till gamla stan och käka med alla tyskar. Jag älskar fan sthlm, SE YA SOOOON för nu drar jag hem...



LUNCH I SICKLA

gomorrron! Jag och hanna har nyss stigit upp duschat och kollat på diverse åkommor. Nu ska vi snart vara klara för en lunch med annahell på hennes jobb i sickla, känns mycket märkligt att de kommer vara sista gången på länge jag får träffa tjejerna, meeeeeeeen kommer i mitten av juni IHOPE. Annars så är alla som varit på hjo vägen  sjukare. Sthlm bjuder på fint väder och hela dagen ska spenderas ute, SES.

NATT I STHLM

Sitter i moaPs säng på HJOvägen 6 och tjejerna sussar ikapp breve mig. AnnaÖ och appe har åkt hem. Dagarna i sthlm har varit sjukt kul sjukt spårade och KING KING KING. Imorgon e de jag och hanna som gör stan coh eventuellt gröna lund. Igår var vi en sväng på stureC och sedan drog jag på spyan och de vare fullt ös medvestslös. Köpte en brownie längd och kom hem litte för sent, kanon fylla.

MIDSOMMAR HELGEN GÖRS I STHLM


ARLANDA

 

HEJHEJHEJ

Har inte skrive på länge. Varför? för att jag helt enkelt inte orkat. Är i alla fall i Falun nu och varit här sedan torsdags morgon. Hanna min kära vän har flyttat till sthlm och jag har inte fattat det än, varför? för att jag vill nog inte det. Har firat min käre kusins student i kallt vädet och umgåts med släkten. Köpt en långklänning och varit hugges mamma.



världens snuttigaste hugge hittade en tjock katt

kusin  Stina tog studenten som jag också vill gö igen

vi körde riktigt tequila och frida fick äta upp larven

så här glad vart jga när jag fick hannas blåbärscider

im a monster

AH AH AH nu kör vi igen!
vi har vattenballonger i glaset, chilichips i munnen och castilloglaset i handen!!!!

IGÅR

dagen börjades på waynes med sofie ( som skratta för vi skulle dricka tjurpiss) och hanna 
Sen blanda vi tjurpiss med castillo och en jordgubbe SMASK

Festen kunde börja, alla skulle komma 19.00 kom til en timma senare och jag å hanna chilla ensamma

Sen kom en kul tjej och några kuliga killar

Sen kom de några till

Och några till

Stina sjöng fångad i en stormvind ovh livade upp

Och idag ska hanna panta burkar

ALLA FÅR KOMMA

ikväll ska alla till hanna och alla som kommer ska gå all in så äre bara. Vi kör på tjurpiss ( sofie har lärt oss idag) med castillo och en gubbe.

17 AGAIN

TJA
idag ahr jag sovit skjutsa hugge sovit ätit sovit ätit sovit coh vare med hanna å sett 17 again. Jag bleeev helt tok kär i zac som jag förr har tyckt har vare en nörd men nu var han bara snuttigare än alla coh snyggare än brö. Finns de sånna kilalr i sverige, hör av er.

SOL

Sitter och väntar på bussen och har just slutat jobba. Ska hem till boliden igeeeeeeeen, varför? Jo för att jag glömde min hem nyckel och den andra har min bror, värt. Det är i allafall kanon väder fortfarande och idag skulle jag bara vilja sitte och slö se en fotbolls match och käka goddde. Lyssnar på melissa horn i ipoden och blir ganska så nostalgisk och vill nästan börja flänna redan nu för jag vet hur mycket jga kommer sakna anna och hanna i sommar. Tur att redan en resa är inplanerad i allafall!

NU ÄRE SOMMAR

Det har varit helt sjukt kanon väder i helgen så de tackar jag för. Om ungefär en vecka drar jag till dalarna med farmor och hugge, sen direkt efter de bäre av till tjejerna i stocke för att fira bla midsommar. Sen äre festivalen och danmark som gäller. Känns som sommaren kommer gå riktigt fort, vilket är både plus och minus, men en sak jag undrar när fanken ska jag hinna jobba? Jobbar kan man väl göra sen? eller hur...


RSS 2.0