sthlm

Tja sa ja.............!!!!!!
dest i norge, love life -  ska vakna där mamma vet var jag är


Soneby citysport

HAHAHAHAHHA alltså jag ahr aldrig skrattat så mycket som jag gjorde nyss, sitter och ser ballar av ståål på kanal 5 och det är fan ett rikigt KANON program skulle kunna se de tusen gånger till. Ett annat prog som cokså är jävligt kul som jag såg igår är "jag vet vad du gjorde förra lördagen", sjuuuuuukt kul - ladda hem det snabbare.

Ska fortsätta skratta nu kära vänner.

hejsan

hej lisa jag tänkte ba säga att du är en jättebra kompis.
jag har jämt roligt med dig och helst på lördagskvällarna.
du är dum när du åker till boliden och ibland när du jobbar för länge.
det som e bra med dig är att du jämt vaknar tidigt på söndagarna och ringer mig.
annars så vare som inge mer herraaa

/hemliz

 

en nykter fredagkväll

Eftersom att jag just befinner mig på en krog och har ett hav framför mig med fulla människor så tänkte jag skriva lite om just fylla.


Jag älskar att vara så där lagomt härligt full som man bara kan bli på castillo och ångest dagen efter en fylla är ungefär lika självklart som jubel efter ett mål. Men ändå väljer man att dricka minst en vinare varje lördag kväll med vännerna fast att man vet att söndagen kommer bli lika jävlig som den förra. Man kommer också ha några hundra mindre på kontot. Men på något sätt kommer det ändå vara så jävla värt det, kanske inte alla gånger men många. För kommande lördag kommer man ändå köra igen fast än man inte har en krona på kontot och alla kläder är i tvätten, varför?


därför att varje lördag delar man många skratt med sina vänner, man kanske träffar nya människor, men framförallt så skapar man minnen som man tar med sig vilken veckodag det än är.


22,21 200309 carl-victor

Sitter ¨på jobbet och har alsolut ingenting för mig men känns trevligt att få betalt för ingenting ändå. Har varit en sjukt lung kväll, iofs är klockan inte ens halv 11 än men rika människor just nu känns det som. Sen så tycker jag absolut att om ni ser min kusin sebbe (cheezy) som fylller 20 idag så kan ni absolut gratulera honom för han är en kanon kusin. Bakade föresten kladdkakan här på jobbet och den uppskattades, supergod varen. Nu börjar trubban om så ska lyssna lite på dom. Och om ni inte ahr något för er ikväll kom förbi CarlVictor och hälsa på mig eller ta er en öl.

jobbjobbjobbjäbbjäbbjäbb

Sitter hemma hos mina föräldrar som jag gjort nästan hela veckan men ska slänga mig in i duschen och pallra mig till jobbet så småningom. Är ABSOLUT inte sugen på att arbeta ikväll/natt för alla andra ska antingen ut eller på bio och jag ska på jobbet. Sen så måste jag ju bara posta den här låten med måns fast nästan alla redan gjort de för den är så bra, gillar inte alls orginal versionen men den här kan jag lyssna på hela nätterna.

22,26 190309

Tyvärr såg inte hanna matchen idag och tyvärr så förlorades den med. Bara börja ladda till semifinal nr2. Jag och Hugge har bakat kladd kaka idag och det är kanske världens godaste kladdkaka vi gör. Har bakat kladdkakor i typ minst 10år och har typ alltid vispat ihop äggen med sockret innan resten får åka ner i bunken, förmodligen de dummaste jag gjort. Äggen ska ner sist, sist av allt. Gör så och de kommer bli KANON en tusenpoäng kaka.


Du är kvar med samma folk, kvar med samma man. Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder. Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus.




Fïnns och har aldrig funnits någon som kan låta lika bra i mina öron som Melissa Horn gör. Kan allt utan till, väck mig och jag sjunger i sömnen. Blir aldrig less och kommer aldirg bli, Melissa blir sommar 2009.

190309

Idag spelar aik sin första semifinal match idag och en vinst ikväll skulle inte kunna avsluta den här dagen bättre, en för alla alla för en, körba. En sak jag tänker på mer idag när de vankas match är om hannajo kommer se hockey för 3dje dagen irad? Hon har typ tidigare aldrig settt en puck men nu sett två kvartsfinal matcher på två¨dagar där båda matcherna slutat med vinst, se igen sa ja så kanske dom vinner(?)

DONNY e int så dum

maggan säger:

festa mer

maggan säger:

måste festa

maggan säger:

station

maggan säger:

max

maggan säger:

knulla

maggan säger:

ångest

lisaka säger:

HAHA

maggan säger:

dagenefterpiller

lisaka säger:

söndag blogg13,00



jajaja

Är inte den som brukar säga sånt här. Jag ska viska det så att ingen hör. Känner mig som om jag var 13 och kär. Men jag vill göra sånt som vuxna gör. Vårt pussel passar, legot lägger sig själv. Aldrig förut har det varit så. Vi kommer inte längre än till hallen ikväll, vi behåller bara skorna på.
jajaja....
Är inte den som brukar säga sånt här. Jag ska viska det på bussen hem. Åh, kan inte längre skilja rätt ifrån fel. Så du får lura i mig vad som helst. Ända sedan dan vi träffades har vi varit dem de som lämnar festen innan två. Så vi kommer inte längre än till hallen ikväll, jag behåller bara skorna på.



sjuttondemarstvåtusennio "långa nätter - tiotusen poäng SMACk



180309

Ida har dagen bestått av nästan ingenting, det är kanon väder så jag coh hugge har tryckt kladdkakan jga bakade ute på bakolngen i solen. Sen har jag och morsan käkar lunch på 33, beställer alltid in mat som har med skaldjur coh räkor att göra trots att jag inte gillar räkor längre. Annnars så har en tjej ringt angående ett jobb i sthlm, är intresserad och hoppas på att jag kmr få det för det vore grymmmmmmmmmmt. Inget resturang aktigit den här gången! Håll tummarna tackar.


sjuttondemarstvåtusennio

Alla har vi någon som han. Vi skrattar med han, han får veta våra hemligheter, det är han vi pratar om livet med, vi festar med han, bryr oss om han och tycker synd om han. Han som jag snackar om de är killkompisen. Han som är våran kompis fast han är en kille. En kille som bara är just en kompis. Han är bättre än alla andra killar och han får oss att skratta. Vi älskar honom liksom vi älskar våra väninnor. Inte på något annat sätt för när man tänker på den sexulla biten blir det genast obekvämt och onaturligt, varför? Haha ja han är ju min kompis. Han brukar kära ner sig i oss men får bara närhet när vi blöter ner hans t-shirt när vi gråter över någon kille som varit riktigt dum. Vi önskar att han ska skaffa en tjej så man kan bli lika tajt med henne, men vi skulle aldrig själva kunna drömma om att vara den tjejen. Han är ju världens bästa kille och bruden som får han skulle bli riktigt lycklig. Det som är problemet är att han aldrig kommer få hon för hon "gillar ju han bara som en kompis", liksom alla andra gör. Visst känner du han? Och visst känner du oss?


170309

Sen jag var liten så har vi haft som tradition att tillbringa sommrarna med  mina kusiner på fars sida, antingen nere i falun - kärret, uppe här hos oss i norrland eller i danmark. Nu var det längesedan vi var i Danmark men har bestämt oss för att det ska bli där vi tillbringar någon vecka tillsammans i sommar i en stuga på Fyns kust tror jag det blir. Min lillebror hugge är mest exalterad över legoland, som jag också var eller alla vi barn var det förrut, nu är bara saken den att han är ända personen under 17år. Och de tycker han inte ska bli spec kul med ett gäng vuxna och han på legoland, så idag när han kom på dagis ställde han sig på en stol  och skrek till sina kamrater, - Vilka vill följa mig till lego landet? Börjar nästan tycka synd om honom, han är ju ettapjutt så det sjunger om det och har närmsta släkting i ålder är 13år. När jag var liten var alla bara king coh alla var lika gamla, alla vuxna sög och nu suger alla i hugge ögon, stackare.


jag såg en film - en framtidsvision

Alla har vi väll - känt känslan av livet? Den där fantastiska känslan av att faktiskt bara leva - utan att behöva tänka på hur man lever. Att trängas i långa köer till något man längtar efter, att springa så fort man kan, skratta så man får ont i magen och krama någon man älskar ritkigt hårt.  Som att förstå att man sätter den avgörande straffen, att känna känslan av att ingen - verkligen ingen kan trycka ner oss. Det är en mäktig känsla att vara riktigt lycklig. Och att sen få chansen att dela denna känsla med andra människor som mer eller mindre känner exakt likadant. Människor som också satt den avgörande straffen, och också vunnit. Sådant är vackert, sådant är värt att lägga all sin kraft och energi på. Att leva handlar om så mycket och man behöver inte leva bara för att man är vid liv. Att leva är möten, skratt, kärlek, sol, långa nätter, samtal och inte minst vänner. LEV LIVET det är så jävla värt de!


"efter EMD så slängde dom ut oss"


"åk en taxi som vägrar köra dig"

Hade som lite halverst lagt ner att blogga. Men egentligen vad fan då för?

Har kanske haft den härligaste helgen på riktigt jävla lång tid och vad kan de bero på? Jo att jag har världens härligaste gäng. Mottot: KÖRBA!
Vi älskar stockholm
Jag har världens bästa vänner
Det bästa jag vet är vin.
Allting var kingkingking.
Någon vill ha en fitta och en drink TACK
Jag älskar tzatziki
Vi shoppade oss fattigare.
Be pappa fylla på.
Älskade att toan var 22x sovrummet
Köp 7nya mobiler, eller gräv i öststatens väska
Skåla sönder glasen på Berns
Åk i en taxi som vägrar köra dig
Lev på cheese
Checka ut 4timmar sent
Lev livet coh körba
Ingenting gör någonting och allt ska hända igen
CYA soon sthlm
bilder på fb.

Har även köppe lite små snygga saker som ett gäng skor, monki skorna med kilklack ni vet gladiator liknande? Dom är lite stora srtl 38, kanske någon som är intresserad? Mina fötter lär inte växa mer tro ja. Tack och bock sa ja.

Någon som missat att AIK är i SEMI? Var kanske den bästa thriller jag sett på tv EVEER.

SÅDAN ÄR JAG?

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".


Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut - även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.


Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.


Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


mentalsjukhus - ja sa ja

Bild nummer 1Bild nummer 2Bild nummer 9

Harry hälsar på



Hej vänner och kära. Idag har jag hängt i bolle och vi har inte åkt skidor bara gjort pannkakor och fare på hockeyn som var king ba. Annars kan jga tycka att någon ringer på lägga i sthlm snabbare, inte jag för att jag är förkyld, hihi. Annars är typ livet lite ljusare nu, kanske beror på snön eller på att jag ska till stocke på tisdag? Who knowss..s.s.s..s.s.s

JA csdricka + vin är gott

Jag har så jävla mycket att berätta egentligen för det har hänt massoor sen i fredags.

Fredag: Jobbar 15-01,30. Kommer hem till världens tasigaste skitigaste och värsta lägenhet, ringer hanna i panik och nästan flännnar, vet vem jag ska tacka. Somnar rå sent av all vrede.

Lördag: uppstiging 06,30? work work hard hard work 07-16. Iväg på stan köpte trasiga brallort för halva prise på BB rå värt. Tjejmiddag i Sofies hus i buure med gamla classmates hur gulligt och snuttigt fixat som helst. Vissa blev mer fulla än andra men nog fan hade jag fest iallafall vidare på Balzac som var huuuur king som helst har aldrig varit med om att balzac varit de förr. Gick hem i ett antal minus grader och vaknar upp med en förkylning och  brudar.

Söndag: sova sova sova, max och sen stan. Var på vero i serrrri timmar sen for ja ba hem och såg beck och lite skidor värt osv.

Måndag: Jag jobbar och det var skit kul där bara massa king brudar i personalen, solar och ser ut som en härligt  röd tomat, undrar hur fia såg ut efter 24min. Jag coh hanna äter the middag of our lifeeeees chit chatar och sen går vi på fest. 92ornas teknink fest på atorp en sväng. På väg hem ser vi 2flickor som är lite berusade och springer som och hoppar på cykelbanan och tillslut lyckas den ena jäveln sparka ner skon i älven, congrats. 

Tisdag: hanna dag alll day long, stan och vi har köpt 3saker som är exakt likadanna värt? käka i kåge, hittat VÅR lägenhet, sett Män som hatar kvinnor. Alla måste se den bion den var kiiing. Köpte även halva ica till bion och åt upp nästan allt så rullade till hanna och nu ska ja sova tycker jag.

Har även fått ett extra jobb här i dagarna och det känns bara jätte kul!
 

Utmanad av evvelu.blogg.se

Utmanad av evelundqvist

Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

Lycka till!


1. Vad heter du?: Lisa
2. Ett ord på fyra bokstäver: Leva
3. Flicknamn: Lotta
4. Pojknamn: Linus
5. Yrke: Lapplisa
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Linne
8. Mat: Lamracks
9. Sak i badrummet: Lotion
10. Plats/stad: LONDON
11. En orsak att vara sen: Ligg
12. Något man skriker: Leksand hockey shalalala (hannasförslag)
13. Film: Lejonkungen
14. Något man dricker: Lätt öl
15. Band: Lmellisa Horn
16. Djur: Lejonninnna
17. Gatunamn: Läkarvägen 
18. Bil: Lamborgini
19. Sång: LÅNGA NÄTTER
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Landhockey (hannasförslag, gillar hockey?)

jag utmanar alla på höger sida på annaÖs blogg

NI E KING SA JA

"Nattens schlagerfest slutade i kaos. Polis var tvungna att ingripa när en efterfest i artisthotellets sviter spårade ur fullständigt. -Polisen slängde ut oss på grund av skadegörelse, berättar hotellgästen för Nöjesbladet. Fyra killar hade hyrt sviten på artisthotellets och ställt till med en stor fest. -Det var Melodifestivalenfolk där. Vi vill inte säga vilka som var med men det var artister och skivbolagsfolk, berättar en av killarna som hyrt rummet, som vill vara anonym. Samtidigt som festivalens egen efterfest pågick i restaurangen var enligt vittnesuppgifter gängets fest så stökig att svitens väggar skallrade" osv osv osv

RSS 2.0